Prvi 312 pregleda 12. siječnja 2018.

Zimska škola je za srednjoškolce koji su ispred svog vremena

Innovation Academy
Zimska škola je za srednjoškolce koji su ispred svog vremena Zimska škola je za srednjoškolce koji su ispred svog vremena Zimska škola je za srednjoškolce koji su ispred svog vremena

Stotinjak srednjoškolaca vrijedno je upijalo znanje s kojim će pokoriti sve izazove u budućnosti

Jako mi se sviđa ovaj program tijekom kojeg sam puno toga novog naučila. Bilo mi je jako zanimljivo čuti više o YouTubeu i tome kako sve to funkcionira iza kamera. Upoznala sam i druge sudionike s kojima se odlično slažem, atmosfera je super, a predavači su odlični! - oduševljeno je rekla Ria Walla, sudionica zimske škole Innovation Academy.

Projekt je okupio stotinjak srednjoškolaca iz cijele Hrvatske koji su kroz četiri programa stjecali nova znanja i vještine te tako nadopunjavali svoje redovno obrazovanje.

Tijekom Future Skills programa na sudionike su uspješno prenesena znanja i vještine iz područja inovacija, tehnologije, projektnog menadžmenta te kritičkog razmišljanja, dok su tijekom IT Genius programa sudionici imali priliku naučiti više o programskoj logici, programiranju i razvoju mobilnih aplikacija.

- Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI) provodi brojne projekte s ciljem poticanja poduzetništva, boljeg obrazovanja mladih i educiranja o inovacijama, tehnologiji te ostalim vještinama potrebnima u poslovnom svijetu. Jedan od projekata HUKI-ja je i Innovation Academy namijenjen ambicioznim i talentiranim pojedincima srednjoškolske dobi koji su spremni van redovnog obrazovanja učiti više o područjima koja ih zanimaju te tako steći znanja i vještine koja će im omogućiti da budu spremni za izazove koji ih čekaju u budućnosti - kazala je Iva Fabris, menadžerica projekta.

Tijekom Soft Skills programa sudionici su učili kako poboljšati svoje komunikacijske i prezentacijske vještine, dok tijekom Social Media Influencer programa powered by JoomBoos učili su kako funkcioniraju društvene mreže.

Po završetku akademije, polaznici su dobili certifikate Hrvatskog ureda za kreativnost i inovacije koji označavaju njihovo sudjelovanje i uspješno završavanje programa zimske škole Innovation Academy, a koji u budućnosti mogu dodati svom životopisu.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell
MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Daaaj, da sam bar ja mogla ic
  • leoni98

    ja bi na tak nekaj, kad će opet??