Zvala je Uber nakon izlaska. Par sati kasnije je umrla...

crimeonline/Instagram
Umjesto u Uber, ušla je u auto ubojice...
Vidi originalni članak

Tijelo studentice Samanthe Josephson iz Južne Karoline u SAD-u pronašli su lovci u polju, a umrla je na totalno scary način. Nakon izlaska s cimericama Samantha se odvojila od njih i krenula kući. Nazvala je Uber koji ju je trebao odvesti doma. No, umjesto Ubera, drugi auto je stigao prije i djevojka je ušla unutra misleći da je to njen prijevoz, piše Cosmopolitan.

Samanthine cimerice su se zabrinule jer je nisu mogle naći niti im se javljala na mobitel pa su nazvale policiju. No, lovci na purane pronašli su njeno tijelo u polju prije nego je policijska akcija uopće krenula.

Policija je pomoću nadzornih kamera vidjela u koji je auto ušla nesretna Samantha i krenula u potragu za njezinim ubojicom. Na cesti su zaustavili Nathaniela Davida Rowlanda i zamolili ga da izađe van, a on je nakon toga počeo bježati. 

Policija je u njegovom autu pronašla Samanthinu krv i mobitel, a u autu je bilo uključeno sigurnosno zaključavane za djecu. Policija je rekla da je s njim u autu bila još jedna žena, koja surađuje s policijom, ali odbacuje sve optužbe. Samanthina je obitelj slomljena, a javnost je šokirana ovim zločinom.

Pretužno...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr