Prvi 8201 pregleda 02. travnja 2019.

Zvala je Uber nakon izlaska. Par sati kasnije je umrla...

crimeonline/Instagram

Umjesto u Uber, ušla je u auto ubojice...

Tijelo studentice Samanthe Josephson iz Južne Karoline u SAD-u pronašli su lovci u polju, a umrla je na totalno scary način. Nakon izlaska s cimericama Samantha se odvojila od njih i krenula kući. Nazvala je Uber koji ju je trebao odvesti doma. No, umjesto Ubera, drugi auto je stigao prije i djevojka je ušla unutra misleći da je to njen prijevoz, piše Cosmopolitan.

Samanthine cimerice su se zabrinule jer je nisu mogle naći niti im se javljala na mobitel pa su nazvale policiju. No, lovci na purane pronašli su njeno tijelo u polju prije nego je policijska akcija uopće krenula.

Policija je pomoću nadzornih kamera vidjela u koji je auto ušla nesretna Samantha i krenula u potragu za njezinim ubojicom. Na cesti su zaustavili Nathaniela Davida Rowlanda i zamolili ga da izađe van, a on je nakon toga počeo bježati. 

Policija je u njegovom autu pronašla Samanthinu krv i mobitel, a u autu je bilo uključeno sigurnosno zaključavane za djecu. Policija je rekla da je s njim u autu bila još jedna žena, koja surađuje s policijom, ali odbacuje sve optužbe. Samanthina je obitelj slomljena, a javnost je šokirana ovim zločinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The fateful moment Samantha Josephson 21-year-old a #SouthCarolina student gets into a car she thought was her #Uber, hours before she was found dead and the driver, 24, was arrested for her kidnap and murder. ------------ Surveillance footage circulating on social media appears to show R.I.P #SamanthaJosephson, 21, getting into a car she mistook for her Uber early Friday morning in #Columbia, South Carolina. ------------ Hours later her body was discovered by turkey hunters in a rural area of #ClaredonCounty. The alleged driver of the black Chevy Impala Josephson got into, 24-year-old #NathanielDavidRowland, has been arrested for the student's kidnapping and murder. ------------ Police say the victim's blood and cell phone were found in the car, as well as bleach, wet wipes and germicide. Investigators the child safety locks were enabled, meaning she would not have been able to escape. @video2fone #video2fone

A post shared by VIDEO2FONE™ (@video2fone) on

Pretužno...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Isuse :(