Leon upada na zabranjena mjesta u novom serijalu 'APP'

Slavko Midzor/PIXSELL
Magic Leon, zvijezda druge sezone JoomBoosova serijala Prank'd i najveći zafrkant među youtuberima u novom serijalu po tko zna koji puta upada u nevolje, odnosno - ovoga puta malo manje u nevolje, a više na mjesta na kojima ne bi trebao biti...
Vidi originalni članak

U novom originalnom JoomBoos serijalu 'APP', odnosno - Ako prođe, prođe - Leon će se prerušiti u majstora, nogometaša, supermodela, umjetnika i VIP gosta, a zatim upadati na evente na koje ga nitko nije zvao.

POGLEDAJTE TRAILER:

Zamislite da upadnete na koncert, a nemate kartu za isti, jer ste zaštitare uvjerili da ste vi majstor koji popravlja sound opremu izvođača. 

Ili, zamislite da upadnete u popularni nogometni klub i, u dogovoru s trenerom, uvjerite sve ostale igrače da ste vi njihov novi kolega, iako nemate pojma o tome kako nogometna lopta uopće izgleda, a kamoli kako se njome služiti...

Najluđi serijal dosada

Magic Leon, zvijezda Prank'da, će učiniti sve to - i još mnogo luđe i još mnogo više - u novom, brutalnom serijalu na JoomBoosu koji na našem YouTube kanalu možete gledati od ove nedjelje. 

Leon je poznat po ludim prankovima

"Hoće li mi ovo biti izazov? Pa, svakako hoće. Hoću li uspjeti u baš svakom zadatku koji mi zadaju? Ne znam. Ali siguran sam da će biti ludo i uzbudljivo", izjavio je Leon, a mi jedva čekamo vidjeti kako će njegovi ludi izazovi izgledati u praksi.

To ćemo, zajedno s vama, doznati vrlo skoro, a dok željno iščekujete prvu epizodu i dok čekate u kakve će nevolje Leon upasti u prvom APP-u, pogledajte trailer i doznajte što vas sve očekuje u ovom, dosad možda i najluđem serijalu na JoomBoosu.

Stay tuned! Prva epizoda 'APP-a' izlazi ove nedjelje, 22. ožujka, u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr