Antonija Šola izbacila još jedan hit: Kome ga je otpjevala?

Domaća 'hitmejkerica' Antonija Šola ima novi hit. Na njezinom YouTube kanalu upravo je izašla pjesma 'Ponovo', kao i atraktivan spot za istu.
Vidi originalni članak

'Koji stih ove pjesme će odati je li Antonija zaljubljena, pati li ili sretno ljubi, i koja je to bila tajna inspiracija za pisanje ove nove pjesme?', pitaju se mnogi. Antonija se na ta pitanja često samo nasmiješi i kaže: "Morat ćete poslušati moju novu pjesmu da to saznate!" 

POGLEDAJTE VIDEO:

Stihovi koje Antonija piše iznimno su popularni i žele ih mnogi pjevači, pa je tako nedavno izašla nova pjesma Maje Šuput 'Daljina' te pjesma 'Moja Marina' Jasmina Stavrosa, i obje su odmah postale hit.

Odakle joj inspiracija? "Sve su to moje male priče proživljene i uhvaćene u stih, iz druženja, s putovanja, moje ljubavi i moji dani pa i brojne neprospavane noći, nisam jutarnji tip, često sam budna cijele noći i pišem", govori Tonka.

Kako su nastali pjesma i spot?

"Ponovno je pjesma koja pršti pozitivom, to moram reći! To je i prva pjesma koju sam pisala s Marijem Regeljom iz benda 'Ljubavnici 'još prije skoro godinu dana i jedva sam čekala da dođe vrijeme da je predstavimo publici! Mario ima tu stvaralačku nit koja mi paše i savršeno se slažemo autorski, sviđa mi se način na koji on razmišlja i dobri smo prijatelji i kolege. Ova pjesma je došla u pravo vrijeme kada svi želimo čuti dobre vijesti i treba nam ta doza sreće svaki dan, doza dobre volje i vjere da će sve biti dobro", priča Antonija te dodaje:

"Cijela pjesma ima tu notu sreće, a spot je snimljen u predivnom krajoliku Nacionalnog Parka Brijuni, tako da sam presretna što i video odražava atmosferu pjesme, a to su slike predivnih boja mora i otoka koje govore više od tisuću riječi. Uživali smo na otoku dva dana i upijali sunce, mirise i more. Osjeća se taj dašak prošlih vremena koji sve oplemenjuje, a na otoku sam upoznala i Rade Šerbedžiju koji je upravo na Brijunima tada snimao dokumentarac o otočju, pa sam i saznala puno o samim počecima Brijuna i o Robertu Kochu; Nobelovcu koji je pomogao zaustaviti malariju na Brijunima i s tadašnjim vlasnikom ga pretvorio u kulturni centar", prisjetila se.

Antonija će se pjesmom 'Ponovo' predstaviti i na ovogodišnjem CMC Festivalu u Vodicama 5. rujna, a dotada je možete preslušavati na njezinom YouTube kanalu i uživati u ljetu!

 

Ljetni broj JoomBoos Videostar magazina je na kioscima u Hrvatskoj i BiH.

Posjeti joomboos.24sata.hr