Bajkoviti makeover: Riješi kviz i otkrij koja si princeza

instagram@fdasuarez
Omiljene Disneyjeve princeze dobile su makeover. Pogledaj kako bi one izgledale danas, te riješi kviz i otkrij koja si ti princeza!
Vidi originalni članak

Disneyevi crtići jedni su od najpopularnijih na svijetu, a mnogi od nas odrasli su upravo na njima i čarobnim likovima princeza. Mulan, Ariel, Jasmine, samo su neke od njih koje su nam bile i ostale odlični uzori, a često smo se znale kostimirati u njih. 

Zato nas je posebno oduševilo kada smo vidjeli crteže Fernande Suarez, čileanske slikarice koja je princezama Disneyevog crtića podarila novi look. Ona je nacrtala portrete princeza kako bi izgledale u 2017.-toj godini, a portreti su jednom riječi - fenomenalni. 

MULAN

Animirani film izašao je još 1998. godine, a prati hrabru Mulan koja prerušena u muškarca odlazi u vojsku kako bi spasila svojeg tatu. 

ARIEL 

Crvenokosa ljepotica iz ”Male sirene” ima čak 28 godina. Da, ne bi vjerovali, ali rođena je 1989. 

JASMINE

Modernoj princezi Jasmine iz "Aladina", Fernanda je podarila čaroban izgled. 

BELLE

”Ljepotica i zvijer" ima toliko zaljubljenika da je nedavno i izašla verzija s pravim glumcima, a glavnu ulogu igra Emma Watson. 

SNJEGULJICA

Tko ne zna priču o Snjeguljici i sedam patuljaka mora da nije s ovog planeta. 

POCAHONTAS

Priča o ljubavi, hrabrosti i neustrašivosti i heroini, Pocahontas bila je mnogima priča prije spavanja. 

PEPELJUGA 

Bajka o lijepoj curi koja ostaje bez roditelja i živi sa zlom maćehom i dvije polusestre, najpopularniji je, a ujedno i najstariji Disneyev crtić napravljen 1950.-te godine. 

Riješi kviz i saznaj koja si Disney princeza!

 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr