Briljirao u 'Zvijezdama', a sad je objavio hit 'Luda je noć'

Olivia Rodrigo Instagram
Dosad je snimao covere s Lidijom Bačić i Zsa Zsom, a sad je izbacio prvu samostalnu stvar na JoomBoosu. U spotu je s njime glumila i najpoznatija tiktokerica u Hrvatskoj, Mimiermakeup, koju prati gotovo 6 milijuna ljudi
Vidi originalni članak

Ovu pjesmu sam htio snimiti već jako dugo, ali sam čekao pravi trenutak. Zvuk je jako moderan, malo baca na reggaeton jer ja jako volim španjolsku glazbu, a nadam se da će ova stvar biti ono što si pustiš kad si želiš podići raspoloženje, govori 20-godišnji JoomBoosovac Marco Cuccurin o svojoj prvoj autorskoj pjesmi 'Luda je noć'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjesma je danas izašla na JoomBoos YouTubeu i ostalim kanalima, a i prije samog izlaska skupila je više od 5000 'dueta' na TikToku i hrpu lajkova na ostalim mrežama. Marco je prije nekoliko tjedana izbacio teaser sound pjesme i već tad je bilo jasno da bi pjesma mogla super proći kod publike.

Iako ovo Marcu nije prvo glazbeno iskustvo kao takvo. On je prije tri godine nastupao u popularnom glazbenom showu 'Zvijezde', a od tada do danas, kaže, dosta toga se promijenilo.

"Taj show se dogodio prije sad već tri godine, a ja sam se od tada kao osoba baš dosta izgradio. Ondje sam naučio kako se ponašati na sceni i pred kamerama, to su bili moji počeci i na YouTubeu. Tad sam bio još klinac, a sad sam se izgradio, ali glazbeno sam ostao zapravo isti. Znam što želim pjevati, ja volim pop, pop i samo pop i najviše ću slijediti taj smjer", objašnjava.

Marco je dosad snimio nekoliko covera s poznatim hrvatskim pjevačicama, Lidijom Bačić Lile i Zsa Zsom, a uzbuđen je što je napokon napravio i nešto svoje.

"Uz pomoć mog super tima, mog JoomBoosa i nekih mojih ludih ideja i inicijativa nastala je 'Luda je noć'. A nadam se da nakon ove pjesme dolazi još mnogo toga. Iako ja svoja očekivanja i želje ne volim govoriti na glas, da se ne ureknem. Nadam se da će publika ovo super prihvatiti, to je važno. A onda se mogu nadati velikim stvarima i velikim pozornicama, ali i dalje idem malim koracima i polako", kaže Marco.

Spot je snimljen u Zagrebu, a u njemu je glavna glumica najpopularnija hrvatska tiktokerica Mirta Miler, ili jednostavno Mimiermakeup. S obzirom na to da su i privatno super bliski, ova je suradnja išla prirodno, a nekada bi, kaže Marco, volio napraviti i glazbenu suradnju s Voyageom.

"On je multitalentirani glazbenik, što god on napravi je hit, pa Voyage, ako ovo gledaš i čitaš, mogli bi snimiti pjesmu! Super su mi i Hurricane, Albina... Mogao bih do sutra nabrajati s kime bih volio pjevati", kaže.

Osim što pjeva, snima za TikTok i YouTube, gdje ga prati gotovo pola milijuna ljudi te snima za JoomBoos kanale, Marco se super snalazi i sa šminkom. Trenutno završava za profesionalnog makeup artista u zagrebačkoj Školi za modu i dizajn 'Profokus', a ljubav prema šminkanju kod njega je krenula rano.

"Iako sam po profesiji kuhar, nekako sam otišao u drugom smjeru. Smatram se umjetnikom, volim crtati, šminkati, pjevati, plesati... A mamu sam prvi put našminkao kad sam imao oko 11 godina. Zatim sam krenuo šminkati sebe, pa sam upisao i profesionalnu školu za makeup. Jer sve volim odraditi sto posto, ako prema nečemu zaista imam strast. Tako da se veselim što ću uskoro profesionalno moći krenuti i u makeup posao", dodaje za kraj Marco.

A kako zvuči njegova prva pjesma 'Luda je noć' te kako izgleda spot za istu, poslušajte i pogledajte na JoomBoos YouTubeu i ostalim JoomBoos kanalima, te na 24sata Oriđiđi videoteci.

Posjeti joomboos.24sata.hr