Evo kako su poznate cure uredile domove za Božić

more_less_ines, slakipalaki/instagram
Naše influencerice ove godine su si zaista dale truda oko svojih božićnih dekoracija, a mi smo izdvojili nekoliko njih. Nastavite čitati članak i javite nam čije su vam dekoracije najljepše
Vidi originalni članak

Kada je riječ o božićnom dekoriranju domova, naše poznate osobe u tome definitivno prednjače. Fotografije svojih raskošnih dekoracija podijelili su sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a mi smo izdvojili one najbolje i najkreativnije. 

1. Andrea Andrassy

Od svih božićnih dekoracija, božićno drvce Andree Andrassy zasigurno privlači najviše pažnje. Andrea je strastveni obožavatelj hrane pa je u skladu s tim odlučila ukrasiti i svoje božićno drvce. Tako na njenom božićnom drvcu možemo pronaći ukrase u obliku pizze, krafne, vrećice čipsa, sira...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Andrea Andrassy (@andreaandrassy)

2. Slakipalaki

Lifestyle influencerica Slađana, poznatija kao Slaki Palaki, svoj je dom ukrasila u tradicionalnim zlatnim, zelenim i crvenim detaljima. Naravno, svoje mjesto na polici zauzeo je i nezaobilazni Orašar. 

3. Ivana Blažoti Mijoč

Beauty influencerica Ivana Blažoti Mijoč poznata je ljubiteljica minimalizma što možemo vidjeti i po uređenju njenog božićnog drvca. Naime, Ivana se odlučila na potpuno bijele ukrase za svoje božićno drvce, ali i sve ostale ukrase u njenom domu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IVANA BLAŽOTI MIJOČ (@ivanablazoti)

4. Leda Bosnić

Leda Bosnić, na Instagramu poznatija kao Ledaboss, ovog je Božića u svoj dom odlučila unijeti crvene detalje. 

5. Marsela Glavina

Influencerica Marsela Glavina, poznatija kao Marylandist svoj je dom za Božić uredila potpuno minimalistički. No, ovo uređenje se prilično razlikuje od svih ostalih koji su svoje domove ukrasili crvenim ili bijelim detaljima jer je Marsela upotrijebila crne detalje kao što su svijeće i crne kuglice. 

6. Ljupka Tanevska

Ljupka Tanevska ove će godine svoje božićno drvce ukrasiti ukrasima kao što su ptičice, sladoledi, suveniri s putovanja, babuške...

7. More Less Ines

Lifestyle influencerica Ines, poznatija kao More_less_ines, svoj je dom uredila prilično minimalistički i to sa ukrasima od prirodnih materijala. Tako kod nje možemo vidjeti girlandu od bora, imelu te ukrase od kokosovog vlakna.

Čije božićno uređenje vam se najviše sviđa? 

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

Posjeti joomboos.24sata.hr