Luciano reagirao na spot za 'Mi': Dino Merlin odlično pleše

JoomBoosovac Luciano Plazibat na YouTube kanalu 24sata reagirao je na spot Dine Merlina za pjesmu 'Mi', koja je hit u cijeloj regiji i u kojoj i sam pleše
Vidi originalni članak

"U par scena je čak i Dino s nama plesao. Ne da ima ritma, nego je teška karizma kad pleše", odmah je rekao Luciano dok je gledao hit spot za pjesmu 'Mi', koja je već danima prva u trendingu u cijeloj regiji te je u tih par dana skupila više od 4 milijuna pregleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Luciano se prisjetio kako je, za potrebe snimanja, pristao da mu blajhaju kosu i pobojaju ga u zeleno, a zbog toga je bio spašen od kupanja u mrzloj vodi u osam ujutro.

"Diego, glavni plesač, i još njih nekoliko morali su snimati tu scenu u mrzlom moru odmah u osam ujutro, a mi koji smo se blajhali smo imali privilegiju da ih samo gledamo s plaže. Da nam se boja ne pokvari", našalio se Luciano, kojemu je ovo, priznaje, dosad najdraža koreografija koju je ikad plesao.

"Mislim da je ovo najveći hit 2020. godine dosad, a da će tako i ostati", zaključio je. 

Kakve je još sočne pikanterije o spotu otkrio te kako mu je bilo plesati s vrhunskim profesionalcima, kakav je i sam, pogledajte u njegovoj reakciji na YouTube kanalu 24sata.

Posjeti joomboos.24sata.hr