Riješi me! 582 pregleda 03. studenoga 2020.

Luciano reagirao na spot za 'Mi': Dino Merlin odlično pleše

JoomBoosovac Luciano Plazibat na YouTube kanalu 24sata reagirao je na spot Dine Merlina za pjesmu 'Mi', koja je hit u cijeloj regiji i u kojoj i sam pleše

"U par scena je čak i Dino s nama plesao. Ne da ima ritma, nego je teška karizma kad pleše", odmah je rekao Luciano dok je gledao hit spot za pjesmu 'Mi', koja je već danima prva u trendingu u cijeloj regiji te je u tih par dana skupila više od 4 milijuna pregleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Luciano se prisjetio kako je, za potrebe snimanja, pristao da mu blajhaju kosu i pobojaju ga u zeleno, a zbog toga je bio spašen od kupanja u mrzloj vodi u osam ujutro.

"Diego, glavni plesač, i još njih nekoliko morali su snimati tu scenu u mrzlom moru odmah u osam ujutro, a mi koji smo se blajhali smo imali privilegiju da ih samo gledamo s plaže. Da nam se boja ne pokvari", našalio se Luciano, kojemu je ovo, priznaje, dosad najdraža koreografija koju je ikad plesao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dino Merlin “MI” music video je na youtubeu! Radit sa Dinom za njegov novi singl nakon 6 godina pauze! Prvo kad mi je javilo da je on u pitanju bia sam u šoku a kad sam cua pismu na probama 🤯! HIT! Ne znam ni odakle da pocmen! Prvo veliko hvala mojoj Heli♥️ ona vam je hodajuca pozitiva i napravila nam je najbolju koreografiju za spot!! Radit s njom mi je velika cast jer ja vam nju vec duuugo pratim ahahah i ovo iskustvo proživit s njom je bila posebna prica! Nije mi dlaka s glave falila🤣😝♥️ Tih 5 dana snimanja bi uvik ponovia! Da me usred noci u 4 ujutro nazoves da idemo!? IDEMO!! Želim zahvalit svima s kojima sam ima priliku radit jer bilo je nezaboravno! Imate za SWIPEAT materijala od behind the scene do sminke hhahahhah Jos mi nije sve sleglo ali veliko hvala i uživajte!♥️ A sad da vam malo objasnim postove! 1. Je kad su nas tek bojali🤣😅🙈 Cura sa 6. Objave je kukle! Ona je iza ovoga svega! Obozavam je i velika velika cast! A zadnja objava je jedna jedina @helenajanjusevic hvala ti za sve !💙🥳 ! ☁️💙 #dinomerlin #mi #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

Objavu dijeli Luciano Plazibat (@lucianoplazibat)

"Mislim da je ovo najveći hit 2020. godine dosad, a da će tako i ostati", zaključio je. 

Kakve je još sočne pikanterije o spotu otkrio te kako mu je bilo plesati s vrhunskim profesionalcima, kakav je i sam, pogledajte u njegovoj reakciji na YouTube kanalu 24sata.

Tvoja reakcija?