Mmm... Neodoljivi okusi zavladali su hladnim danima

Franck se pobrinuo da i u hladnijim danima možemo uživati u neodoljivim okusima ljeta...
Vidi originalni članak

Znate one trenutke kada ste umorni od škole i brojnih drugih obveza? Upravo za njih, ekipa iz Francka je osmislila cappuccino od kokosa i bijele čokolade u kojem ćete istinski uživati!

Ovaj fantastični spoj okusa i tijekom zime neodoljivo će vas podsjećati na tople, ljetne dane. Njegova kremasta struktura i zamaman okus neće vas ostaviti ravnodušnima! Kada se umorite od škole i brojnih drugih obveza, Franck café cappuccino pravi je odabir za kratki predah.

Franck café cappuccino Kokos & bijela čokolada dolazi u kutiji s 10 stickova (185 g) uz preporučenu cijenu od 17,99 kn.

Osim njega, isprobajte i najnoviju poslasticu iz Franck tvornice -  Cappuccino Jaffa .
Ispunite obrazac na ovome linku, a mi vam šaljemo vaš besplatan uzorak Franck Café Cappuccino Jaffa. Promocija vrijedi do isteka zaliha.  

U širokoj paleti njihovih cappucino okusa svatko može pronaći nešto za sebe. Uz Kokos & bijelu čokoladu, tamo se nalaze i Classic, Čokolada, Vanilija, Cappuccino s manje šećera te Cappuccino bez kofeina. Zasladite duge zimske dane uz Zimski cappuccino s aromatičnim okusom i mirisom cimeta, klinčića i đumbira, a za male i velike ljubitelje slastica tu su pjenušavi napitci bez kave - Bananaccino i Jagodaccino!

Posjeti joomboos.24sata.hr