Novi Cool sa super darom je na kioscima!

cool.hr
U novom Coolu donosimo vam pet izvrsnih savjeta najpopularnijih hrvatskih youtubera kako uspjeti u virtualnom svijetu, a jedan od najpoznatijih svjetskih youtubera, Vitaly, otkrio nam je kako je od svojih zezancija napravio biznis i zaradio milijune
Vidi originalni članak

Gdje su paparazzi uhvatili Arianu Grande, dečke iz One Directiona, zašto Justin Bieber sad piše više nego tijekom školovanja... Na sve to možete saznati odgovore u novom broju Coola koji je u prodaji od 23. studenoga.

Pozabavili smo se i ljubavlju pa ti otkrivamo koji je tip dečka upravo po tvojoj mjeri, kao i razloge zašto si još uvije single te na čemu morate poraditi da bi svoj status uspješno pretvorili u 'zauzet/a'.

Donosimo ti i intervju s Ninom Dobrev koja nam je otkrila kako se osjeća zbog napuštanja megapopularne serije, koji su joj planovi za budućnost, ali i podijelila pokoji savjet svojim obožavateljima.

Otkrivamo ti i detalje iz privatnog života Mie Negovetić, pobjednice 'Zvjezdica'.

Tu je i naša detektivska horor priča, a Milana je odgovorila na probleme naših čitatelja te ih savjetovala kako da ih riješe. 

Osim toga, donosimo vam i superbeauty savjete kako se našminkati za školu, a da i dalje izgledaš prirodno. Otkrij što je ove jeseni u trendu i što bi svaka cura trebala imati u svom ormaru. 

No, to nije sve! Tu je coolendar s najvažnijim događajima u studenom i prosincu.

U najnovijem Coolu svojim vjernim čitateljima poklanjamo i jumbo poster s Vitalyjem, megaposter s Victorijom Justice, te postere: Yasserstain, Cristiano Ronaldo, Laura Marano, Harry Styles, The Vamps, Nash Grier, Meghan Trainor, Gigi Hadid, 5 SOS, Mia Negovetić, Martina Stoessel i Peter Lanzani, Justin Bieber i Ed Sheeran, Bella Hadid, Severina, Luka Bulić, Nicki Minaj, Kendall Schmidt Mladi Vukodlak.

Najpopularniji hashatagovi sada se nalaze i na privjescima, pa vam poklanjamo jedan takav! Izaberi svoj najdraži hashtag u omiljenoj boji i ponosno ga nosi na svojim ključevima, ruksaku ili pronađi neko drugo cool mjesto na koje ćeš ga objesiti! Budite drugačiji i izrazite se hashtagom!

Požuri, jer tvoj Cool te čeka na kiosku!

Posjeti joomboos.24sata.hr