Riješi me! 96 pregleda 23. studenoga 2015.

Novi Cool sa super darom je na kioscima!

Cool
cool.hr
Novi Cool sa super darom je na kioscima! Novi Cool sa super darom je na kioscima! Novi Cool sa super darom je na kioscima! Novi Cool sa super darom je na kioscima! Novi Cool sa super darom je na kioscima! Novi Cool sa super darom je na kioscima! Novi Cool sa super darom je na kioscima! Novi Cool sa super darom je na kioscima!

U novom Coolu donosimo vam pet izvrsnih savjeta najpopularnijih hrvatskih youtubera kako uspjeti u virtualnom svijetu, a jedan od najpoznatijih svjetskih youtubera, Vitaly, otkrio nam je kako je od svojih zezancija napravio biznis i zaradio milijune

Gdje su paparazzi uhvatili Arianu Grande, dečke iz One Directiona, zašto Justin Bieber sad piše više nego tijekom školovanja... Na sve to možete saznati odgovore u novom broju Coola koji je u prodaji od 23. studenoga.

Pozabavili smo se i ljubavlju pa ti otkrivamo koji je tip dečka upravo po tvojoj mjeri, kao i razloge zašto si još uvije single te na čemu morate poraditi da bi svoj status uspješno pretvorili u 'zauzet/a'.

Donosimo ti i intervju s Ninom Dobrev koja nam je otkrila kako se osjeća zbog napuštanja megapopularne serije, koji su joj planovi za budućnost, ali i podijelila pokoji savjet svojim obožavateljima.

Otkrivamo ti i detalje iz privatnog života Mie Negovetić, pobjednice 'Zvjezdica'.

Mia Negovetić | Autor: Cool redakcija Cool redakcija

Tu je i naša detektivska horor priča, a Milana je odgovorila na probleme naših čitatelja te ih savjetovala kako da ih riješe. 

Osim toga, donosimo vam i superbeauty savjete kako se našminkati za školu, a da i dalje izgledaš prirodno. Otkrij što je ove jeseni u trendu i što bi svaka cura trebala imati u svom ormaru. 

No, to nije sve! Tu je coolendar s najvažnijim događajima u studenom i prosincu.

Cool | Autor: Cool redakcija Cool redakcija

U najnovijem Coolu svojim vjernim čitateljima poklanjamo i jumbo poster s Vitalyjem, megaposter s Victorijom Justice, te postere: Yasserstain, Cristiano Ronaldo, Laura Marano, Harry Styles, The Vamps, Nash Grier, Meghan Trainor, Gigi Hadid, 5 SOS, Mia Negovetić, Martina Stoessel i Peter Lanzani, Justin Bieber i Ed Sheeran, Bella Hadid, Severina, Luka Bulić, Nicki Minaj, Kendall Schmidt Mladi Vukodlak.

Najpopularniji hashatagovi sada se nalaze i na privjescima, pa vam poklanjamo jedan takav! Izaberi svoj najdraži hashtag u omiljenoj boji i ponosno ga nosi na svojim ključevima, ruksaku ili pronađi neko drugo cool mjesto na koje ćeš ga objesiti! Budite drugačiji i izrazite se hashtagom!

Požuri, jer tvoj Cool te čeka na kiosku!

Tvoja reakcija?