Što prvo vidiš otkriva način koji se zaljubljuješ

Oleg Shuplyak
Baci pogleda na ilustraciju i nemoj previše analizirati. Prvo što primijetiš je najvažnije.
Vidi originalni članak

Postoje četiri tipa ljudi kada je zaljubljivanje u pitanju, a koji ste vi ovisi o ovoj Ilustraciji, piše Mysticalraven.

Lice starca

Ako ste vidjeli najprije lice starca, to pokazuje da uvijek tražiš širu sliku u romantičnim odnosima. Voliš romantične geste, ali to nije dovoljno da se vežeš. Svjesna si toga da za odnos treba vremena, energije i povjerenja, i to je ono što najviše cijeniš i njeguješ.

Čovjek na konju

Ovo pokazuje da si tip čovjeka kojeg je teško ukrotiti. Bez obzira koliko se netko trudio oko tebe, to nije dovoljno da riskiraš svoje srce. Vi ste nekako stalno u potrazi za nekim tko je savršen. Dobro je biti izbirljiv, ali ne treba pretjerivati. Dok tražiš onog savršenog može ti se dogoditi da ga propustiš... Otvori oči, možda je onaj savršeni kraj tebe.

Djevojka koja leži na obali

Ako si prvo primijetila djevojku na obali, to znači da te u prošlosti netko jako povrijedio. A sad te strah i same pomisli da s nekim opet budeš u vezi. Mnogi su imali traumatična iskustva, ali to ne znači da će se oni opet ponoviti. Normalno je i poželjno biti oprezan, ali nije dobro potpuno se zatvoriti.

Kameni most preko rijeke

Pvp pokazuje da se zapravo ne zaljubljuješ nego više voliš sam pojam zaljubljivanja. Slobodnog si duha i istraživačke prirode, a smisao ti je života putovanje. Uspori malo i odmori se. Pokušaj podijeliti svoju potragu s nekime tko će ti uzvratiti ljubav. 

Posjeti joomboos.24sata.hr