Svi mu se smiju: Mađioničaru u programu uživo propao trik!

print screen
Najveći strah svakog mađioničara ostvario mu se pred očima milijun ljudi...
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih svjetskih mađioničara, David Blaine, upravo je osigurao da i oni koji možda dosad nisu znali za njega ekspresno saznaju. Nažalost, ne zbog njegovog umijeća poigravanja ljudskim razumom.

Iako je već zadivio obožavatelje trikovima poput onog kada je u santi leda proveo nevjerojatna 63 sata, držao dah čak 17 minuta, zakopao se ispod tri tone teškog rezervoara i mnogim drugim hrabrim (ali i suludim) pothvatima. No, čini se kako mu upravo ti zahtjevni trikovi idu puno bolje od onih uobičajenih, gotovo svakodnevnih, koje zna izvesti baš svaki mađioničar.

Naime, u programu uživo mu se ostvario najveći strah svakog mađioničara.

Blaine je zamolio okupljene da izvuku po jednu kartu, a jedna od okupljenih osoba trebala je zamisliti kartu, dok je druga osoba bacila kockicu i dobila broj četiri. Upravo taj broj označava koja karta po redu (od onih koje su ostale u Davidovim rukama) je ona koju je djevojka zamislila...

Pogađate, sve je krenulo u krivom smjeru i (naravno) video s njegovim neuspjehom je dosad vidjelo gotovo milijun ljudi... A što se točno dogodilo otkrijte u videu: 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Posjeti joomboos.24sata.hr