Riješi me! 21 pregleda 22. prosinca 2016.

Svi mu se smiju: Mađioničaru u programu uživo propao trik!

david blaine
print screen

Najveći strah svakog mađioničara ostvario mu se pred očima milijun ljudi...

Jedan od najpoznatijih svjetskih mađioničara, David Blaine, upravo je osigurao da i oni koji možda dosad nisu znali za njega ekspresno saznaju. Nažalost, ne zbog njegovog umijeća poigravanja ljudskim razumom.

Iako je već zadivio obožavatelje trikovima poput onog kada je u santi leda proveo nevjerojatna 63 sata, držao dah čak 17 minuta, zakopao se ispod tri tone teškog rezervoara i mnogim drugim hrabrim (ali i suludim) pothvatima. No, čini se kako mu upravo ti zahtjevni trikovi idu puno bolje od onih uobičajenih, gotovo svakodnevnih, koje zna izvesti baš svaki mađioničar.

Naime, u programu uživo mu se ostvario najveći strah svakog mađioničara.

Blaine je zamolio okupljene da izvuku po jednu kartu, a jedna od okupljenih osoba trebala je zamisliti kartu, dok je druga osoba bacila kockicu i dobila broj četiri. Upravo taj broj označava koja karta po redu (od onih koje su ostale u Davidovim rukama) je ona koju je djevojka zamislila...

Pogađate, sve je krenulo u krivom smjeru i (naravno) video s njegovim neuspjehom je dosad vidjelo gotovo milijun ljudi... A što se točno dogodilo otkrijte u videu: 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?