Uz ovih 5 trikova imat ćeš najbolji Instagram

Dreamstime
Bez obzira jesi li potpuna početnica ili već imaš Instagram profil, ovi će ti savjeti pomoći da iz njega dobiješ maksimalno
Vidi originalni članak

Instagram je jedna od novijih društvenih mreža, ali to ne znači da je manje popularan od ostalih. Štoviše, svakim danom privlači sve više novih korisnika.
Ako i ti razmišljaš o otvaranju vlastitog Instagram profila, donosimo ti 5 trkova koji će ti pomoći da se istakneš u moru drugih sadržaja.

Najvažnije od svega je pokazati svima koliko uživaš u životu. Budimo iskreni, to je gotovo jedina funkcija ove platforme. 
Zato, krenimo...

Lekcija br. 1
Već i ptice na granama znaju je fotkanje hrane jednostavno 'must have'. Naravno, nećeš fotkati grah ili sarmu (osim ako si u nekoj cool retro vikendici u kojoj ti baka kuha domaća jela pa želiš drugima izazvati zazubice ;) ). 
Ako si mislila da je fotkanje hrane lak zadatak, varaš se. 
Pronašla si sladoled neobičnog okusa? Odlično! Prava stvar za fotkanje. Ipak, pobrini se da u kadar upadne i tvoja savršena manikura ili novi prsten. Naravno, ključ svega je da to izgleda kao čista slučajnost. Čestitamo. Sada si jednim udarcem ubila si dvije muhe.

Lekcija br. 2
Ne znaš što obući? 
Na svom Instagramu objavi fotku dviju mogućih kombinacija i pitaj svoje followere da ti pomognu u odabiru.
Ipak, odjevne kombinacije nikako nemoj fotkati na sebi! Ne želiš da svi unaprijed znaš kako ćeš izgledati!

Lekcija br. 3
Pročitala si smiješan citati i želiš ga objaviti? Samo naprijed! 
Svi vole cure koje imaju smisla za humor, a na ovaj ćeš način nasmijati i druge. Naravno i tu postoji stvar na koju valja pripaziti. Takve stvari nemoj objavljivati svakodnevno jer ćeš uskoro svima dosaditi i natjerati ih da tvoj profil zaobilaze u širokom krugu.

Lekcija br. 4
Budi maštovita s fotkama. Ako si na izletu i upravo si na vidikovcu s kojeg se pruža nezaboravan pogled, iskoristi to! 
Naravno, koliko god pogled bio fantastičan, nema ništa posebno u običnoj fotki tebe i divnog krajolika iza. Uključi maštu. Okreni kameri leđa, ali pobrini se da na leđima imaš moderni ruksak s printom ili majicu s cool natpisom. 
Ako su ti draži grupni selfiji, nikako nemoj gledati u kameru (ili još gore raditi duckface!!!). Pobrini se da baš u trenutku fotkanja kažeš nešto toliko smiješno da se sve tvoje prijateljice "valjaju" od smijeha jer upravo će to biti trenutak za pamćenje koji ćeš fotkati i tako zauvijek zabilježiti.
p.s. I ovdje vrijedi pravilo umjerenosti! Nemoj druge "gušiti" svojim fotkama.

Lekcija br. 5
Sport je fotogeničan! Zato ako uživaš u rolanju ili jutarnjem trčanju, zabilježi to. 
Naravno, nitko ne želi znati za baš svaki tvoj trening. Ali ako si baš danas oborila svoj rekord u vožnji biciklom, a uz to na mobitelu imaš aplikaciju koja ti mjeri kilometražu, slobodno napravi printscreen i objavi to na Instagramu.
Ili si slučajno pronašla cool kafić u kojem možeš naručiti zdrave, svježe cijeđene sokove koji uz to izgledaju fantastično? Slobodno nas obavijesti o tome, jer zdrav život je uvijek IN!

Nakon što naučiš ovih pet lekcija, spremna si za svoju Instagram avanturu, ali ne zaboravi na #hashtagove. Na taj će način i drugi korisnici Instagrama moći vidjeti tvoje fotografije.
Osim toga, proširi svoju mrežu Instagram prijatelja te podijeli svoje fotke i na drugim društvenim mrežama.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)
 

Posjeti joomboos.24sata.hr