Pobjednik Videostara je BRUNO LUKIĆ

Davor Puklavec/PIXSELL
On je nova YouTube zvijezda!
Vidi originalni članak

Dobili smo pobjednika druge sezone najvećeg regionalnog talent showa VideoStara. Njegovo je ime Bruno Lukić!

Bruno je postao najveća YouTube zvijezda regije i totalno je oduševio svoje fanove. Ekskluzivno za JoomBoos, Bruno nam je otkrio kako se osjeća, koji su mu planovi za budućnost i zašto misli da su gledatelji upravo odabrali njega!

- Nevjerojatan osjećaj. Očekivao sam ovo jer imam najbolje fanove. Tu sam zbog vas svih - izjavio je naš pobjednik, te nadodao kako nije još zbog uzbuđenja ni stigao razmišljati o nagradama koje je osvojio! 

S obzirom da je odnio pobjedu, kreativac iz Karlovca osvojio je put u Hollywood, opremu za snimanje, statuu vrijednu 10.000 kuna i super ekskluzivan ugovor s JoomBoosom. Svoju pobjedu Bruno je proslavio u klubu Opera na spektatkularnom JoomBoos partyu godine gdje se okupilo čak 500 uzvanika! 

 

Sve o novoj originalnoj JoomBoos pjesmi, ali i ekskluzivan intervju sa LayZ-jem možeš pronaći u novom broju magazina JoomBoos Videostar!. Ne čekaj jer uz omiljeni magazin imamo i pravo iznenađenje - megapoklon! Prvi youtuberski kalendar čeka da ga staviš na zid. Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

Posjeti joomboos.24sata.hr