Videostar2 1217 pregleda 14. rujna 2018.

Pobjednik Videostara je BRUNO LUKIĆ

Davor Puklavec/PIXSELL

On je nova YouTube zvijezda!

Dobili smo pobjednika druge sezone najvećeg regionalnog talent showa VideoStara. Njegovo je ime Bruno Lukić!

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell, Canva Davor Puklavec/Pixsell, Canva

Bruno je postao najveća YouTube zvijezda regije i totalno je oduševio svoje fanove. Ekskluzivno za JoomBoos, Bruno nam je otkrio kako se osjeća, koji su mu planovi za budućnost i zašto misli da su gledatelji upravo odabrali njega!

- Nevjerojatan osjećaj. Očekivao sam ovo jer imam najbolje fanove. Tu sam zbog vas svih - izjavio je naš pobjednik, te nadodao kako nije još zbog uzbuđenja ni stigao razmišljati o nagradama koje je osvojio! 

S obzirom da je odnio pobjedu, kreativac iz Karlovca osvojio je put u Hollywood, opremu za snimanje, statuu vrijednu 10.000 kuna i super ekskluzivan ugovor s JoomBoosom. Svoju pobjedu Bruno je proslavio u klubu Opera na spektatkularnom JoomBoos partyu godine gdje se okupilo čak 500 uzvanika! 

 

Sve o novoj originalnoj JoomBoos pjesmi, ali i ekskluzivan intervju sa LayZ-jem možeš pronaći u novom broju magazina JoomBoos Videostar!. Ne čekaj jer uz omiljeni magazin imamo i pravo iznenađenje - megapoklon! Prvi youtuberski kalendar čeka da ga staviš na zid. Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? 

 | Autor:

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

Tvoja reakcija?