Baka vozi Yugo nakon što su mu oduzeli skupocjene aute

baka prase/instagram
Nedugo nakon što mu je policija oduzela skupocjene automobile, Lamborghini i Porsche, youtuber Baka Prase pohvalio se da odsad vozi Yugo, a objavio je i fotku iz taksija
Vidi originalni članak

"Što je, tu je, bit će boljih dana", kratko je prokomentirao youtuber, koji je u samo par dana ostao bez čak dva skupocjena automobila. Sad se, kaže, vozi u Yugu, a objavljuje i fotke iz taksija u kojem se inače nije vozio godinama.

Policija mu je prvo oduzela Porsche, nakon što su utvrdili da je youtuber upravljao vozilom registriranim u inozemstvu bez prisustva vlasnika te mu je vozilo privremeno oduzeto zbog sumnje na carinski prekršaj te zbog policijskih provjera, javlja Kurir.

Oduzeli su mu potom i Lamborghini, zbog nepropisnog parkiranja. Policija je protiv youtubera podnijela prekršajnu prijavu, nakon što je njegov Lamborghini njemačkih registracijskih oznaka zatekla parkiran na pješačkom prijelazu, u ulici Jove Ilića na Voždovcu.

Baka Prase uzeo je par dana predaha od društvenih mreža, a onda se javio da je morao prijeći na nešto jeftiniji tip automobila. Sad vozi Yugo. Iako se prilagodio novonastaloj situaciji, požalio se kako mu nedostaju njegovi limeni ljubimci.

"Nedostaješ bebo", napisao je uz fotku jednog od oduzetih automobila te dodao: "Vozit ću Yuga i Golfa, ali što je tu je, bit će boljih dana."

Fanovima je obećao da će u novom videu objasniti što mu se točno dogodilo, a kad ga objavi - javit ćemo vam što kaže!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

Posjeti joomboos.24sata.hr