Bez srama 1008 pregleda 04. ožujka 2021.

Baka vozi Yugo nakon što su mu oduzeli skupocjene aute

baka prase/instagram

Nedugo nakon što mu je policija oduzela skupocjene automobile, Lamborghini i Porsche, youtuber Baka Prase pohvalio se da odsad vozi Yugo, a objavio je i fotku iz taksija

"Što je, tu je, bit će boljih dana", kratko je prokomentirao youtuber, koji je u samo par dana ostao bez čak dva skupocjena automobila. Sad se, kaže, vozi u Yugu, a objavljuje i fotke iz taksija u kojem se inače nije vozio godinama.

Policija mu je prvo oduzela Porsche, nakon što su utvrdili da je youtuber upravljao vozilom registriranim u inozemstvu bez prisustva vlasnika te mu je vozilo privremeno oduzeto zbog sumnje na carinski prekršaj te zbog policijskih provjera, javlja Kurir.

Oduzeli su mu potom i Lamborghini, zbog nepropisnog parkiranja. Policija je protiv youtubera podnijela prekršajnu prijavu, nakon što je njegov Lamborghini njemačkih registracijskih oznaka zatekla parkiran na pješačkom prijelazu, u ulici Jove Ilića na Voždovcu.

 | Autor: baka prase/instagram baka prase/instagram

Baka Prase uzeo je par dana predaha od društvenih mreža, a onda se javio da je morao prijeći na nešto jeftiniji tip automobila. Sad vozi Yugo. Iako se prilagodio novonastaloj situaciji, požalio se kako mu nedostaju njegovi limeni ljubimci.

 | Autor: baka prase/instagram baka prase/instagram

"Nedostaješ bebo", napisao je uz fotku jednog od oduzetih automobila te dodao: "Vozit ću Yuga i Golfa, ali što je tu je, bit će boljih dana."

 | Autor: baka prase/instagram baka prase/instagram

Fanovima je obećao da će u novom videu objasniti što mu se točno dogodilo, a kad ga objavi - javit ćemo vam što kaže!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?