'Charles je plakao što se mora vjenčati s Dianom, nije je volio'

Joe Haupt / flickr
Nikad se nije htio vjenčati s njome i htio je odgoditi vjenčanje, a u novoj biografiji detaljno je ispričao zašto
Vidi originalni članak

Nova biografija princa Charlesa otkriva neke tajne vezane uz njegov brak s Lady Dianom, a jedna od većih je ta da se Charles od samog početka protivio braku i da ga je htio izbjeći pod svaku cijenu, piše Cosmopolitan.

Knjigu 'Charles At Seventy: Thoughts, Hopes And Dreams' napisao je kraljevski dopisnik Robert Jobson koji je s princom Charlesom putovao 18 mjeseci diljem svijeta te s njime razgovarao o raznim temama za potrebe pisanja ove opsežne biografije.

Pokojna princeza Diana u jednom je intervjuu prva progovorila o tome kako je od samog početka htjela izbjeći brak sa Charlesom te kako su se vidjeli svega 12 puta prije nego su ušli u brak. U ovoj knjizi Charles je otkrio da su ti osjećaji bili obostrani - i on je htio prekinuti vjenčanje, ali je imao osjećaj da bi taj potez izazvao "kataklizmu" te da nitko to ne bi dobro prihvatio. 

Plakao je kao kišna godina

Jobson je napisao kako je "Charles plakao kao kišna godina kad je svojim prijateljima govorio: 'Zaista sam se htio izvuči iz tog vjenčanja 1981.'" Ipak, na kraju nije otkazao zaruke ni vjenčanje unatoč tome što je "bio uvjeren da je sve to jedna velika pogreška" i unatoč tome što se zbog toga kaje i dan danas, piše Cosmo. 

Par se razveo 1996. godine, iz braka imaju dvojicu sinova, princa Williama i princa Harryja, a svega godinu dana nakon razvoda Lady Di je tragično preminula u prometnoj nesreći u Parizu. Bio je to najtužniji dan u novijoj britanskoj povijesti.

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

Posjeti joomboos.24sata.hr