Bez srama 6089 pregleda 29. listopada 2018.

'Charles je plakao što se mora vjenčati s Dianom, nije je volio'

Joe Haupt / flickr

Nikad se nije htio vjenčati s njome i htio je odgoditi vjenčanje, a u novoj biografiji detaljno je ispričao zašto

Nova biografija princa Charlesa otkriva neke tajne vezane uz njegov brak s Lady Dianom, a jedna od većih je ta da se Charles od samog početka protivio braku i da ga je htio izbjeći pod svaku cijenu, piše Cosmopolitan.

Knjigu 'Charles At Seventy: Thoughts, Hopes And Dreams' napisao je kraljevski dopisnik Robert Jobson koji je s princom Charlesom putovao 18 mjeseci diljem svijeta te s njime razgovarao o raznim temama za potrebe pisanja ove opsežne biografije.

Pokojna princeza Diana u jednom je intervjuu prva progovorila o tome kako je od samog početka htjela izbjeći brak sa Charlesom te kako su se vidjeli svega 12 puta prije nego su ušli u brak. U ovoj knjizi Charles je otkrio da su ti osjećaji bili obostrani - i on je htio prekinuti vjenčanje, ali je imao osjećaj da bi taj potez izazvao "kataklizmu" te da nitko to ne bi dobro prihvatio. 

Plakao je kao kišna godina

 | Autor: Joe Haupt / flickr Joe Haupt / flickr

Jobson je napisao kako je "Charles plakao kao kišna godina kad je svojim prijateljima govorio: 'Zaista sam se htio izvuči iz tog vjenčanja 1981.'" Ipak, na kraju nije otkazao zaruke ni vjenčanje unatoč tome što je "bio uvjeren da je sve to jedna velika pogreška" i unatoč tome što se zbog toga kaje i dan danas, piše Cosmo. 

Par se razveo 1996. godine, iz braka imaju dvojicu sinova, princa Williama i princa Harryja, a svega godinu dana nakon razvoda Lady Di je tragično preminula u prometnoj nesreći u Parizu. Bio je to najtužniji dan u novijoj britanskoj povijesti.

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve