Drama ipak ide dalje: Javio se James

jamescharles/Instagram
James se javio taman kad su svi mislili da je drama između njega i Tati gotova i ima neke ne baš tako dobre vijesti. Barem ako se pita njegove fanove.
Vidi originalni članak

Taman kad smo mislili da je drama s Tati Westbrook (iako iznenađujuće brzo) završila, James Charles se vratio i još malo drami. Naime, sad je otkazao svoju Sisters turneju zbog čega bi fanovi mogli biti jako razočarani.

bye sister Kompletan timeline najveće celebrity drame ove godine

Odluka je bila jako teška

Objavio je video na Instagramu u kojem je objasnio razloge otkazivanja. "Mnogo se toga dogodilo u posljednjih nekoliko tjedana (ma da?), zbog čega su se mnogi, uključujući i mene, zapitali kako će to sve utjecati na moju turneju. Nakon što sam posljednji tjedan proveo na sastancima i telefonu, pokušavajući shvatiti što da napravim, zajedno smo donijeli jako, jako tešku odluku, a ta je da otkazujem Sisters turneju", objasnio je James.

"Znam da je ovo užasno i znam da ljudi neće biti sretni zbog toga... Vjerujte mi, ni ja nisam nimalo sretan", rekao je te objasnio kako je ovo njegova "osobna odluka". 

Ne može dati najbolju verziju sebe

Drama koja mu se dogodila posljednjih tjedana, kaže, baš je loše utjecala na njega. "Nisam bolje, ne mogu se još vratiti, ali pokušavam samo nastaviti dalje sa životom. I dalje mi je teško. Osjećam da vam ne mogu dati najbolju verziju Jamesa koja postoji i to je grozno", dodao je.

Da, ovo nam je očito samo još jedan pokazatelj da drama i dalje nije gotova. Ili? Što ti misliš? Reci nam u anketi.

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr