Bez srama 1339 pregleda 17. svibnja 2019.

Kompletan timeline najveće celebrity drame ove godine

screenshot/youtube/HRT

Pripremite si neku hranu, skuhajte si čaj i udobno se smjestite, upravo ćemo vas provesti kroz cijelu dramu između Jamesa Charlesa i Tati Westbrook. A to bi mogla biti duga vožnja

Nakon što mu je prije tjedan dana poručila 'Bye sister', Tati Westbrook prije 13 sati izbacila je novi video na svom kanalu u kojem objašnjava zašto je odlučila virtualno napasti beauty gurua, Jamesa Charlesa, nakon čega je njegova karijera krenula tonuti. 

Why I Did It...

Tati je sjela pred kameru i pokušala javnosti objasniti razloge prošlotjednog videa, koji je pokrenuo influencersku dramu godine. No, ovim priznanjem, kaže, prvenstveno želi prekinuti hejt prema Jamesu koji traje već danima. Jer je, očito, shvatila da je drugoj osobi zbog spreja za kosu možda uništila život.

"Ja ne mrzim Jamesa. Ne želim da ga vi mrzite. Ne mogu ni gledati ni čitati sve ono što pišete o njemu i boli me što znam da je sve ovo krenulo zbog mene. To nitko ne zaslužuje", objasnila je. 

No, vratimo se malo unazad. Ovo je kompletan timeline James Charles vs Tati Westbrook drame koja je počela velikim prijateljstvom.

22. travnja 

James je na Instagramu objavio story u kojem promovira SugarBearHair. To je tvrtka koja proizvodi vitamine i suplemente i direktna je konkurencija Tatinom brendu, Halo Beauty.

Kasnije toga dana...

Kasnije toga dana Tati je objavila story. U njemu se razvezala o tome kako se osjeća "razočarano i iskorišteno", a iako ni u jednom trenutku nije spomenula Jamesovo ime, svi su jako brzo shvatili da govori o njemu.

Jamesova isprika

 | Autor: screenshot screenshot

Kad je James shvatio da ju je očito povrijedio, objavio je ispriku na Instagramu.

4. svibnja

Tati i James o svemu su neko vrijeme šutjeli. Zatim je youtuber Gabriel Zamora objavio video na svom kanalu u kojem je izazvao Tati da razjasni situaciju. Bome ju je razjasnila...

10. svibnja

Okej, došli smo do THE datuma. Znate, onog datuma na koji je krenula drama koja upravo traje i o kojoj vam upravo pišemo? E, tog datuma.

Tati je 10.5. objavila 43 minute dug video u kojem govori o tome što je sve dosad učinila za Jamesa i zašto ju je toliko povrijedila cijela situacija sa SugarBearHairom. 

U videu se dotaknula još jedne teme. Jamesa Charlesa i njegovih pokušaja upucavanja straight muškarcima. Dobro, upucavanja je možda mrvicu eufemizirani izraz. Ovako je ona objasnila njegov odnos sa spomenutim muškarcima.

"Znaš, zaista je gnjusno manipulirati nečijom seksualnosti. Koristiš svoju slavu, svoju moć, svoj novac kako bi se igrao nečijim osjećajima. Prijetiš im da ćeš ih uništiti i osramotiti kako bi ih seksualno iskoristio, iako znaš da su straight? To nije okej", rekla je u videu te dodala kako je svojim postupcima razočarao i njezina supruga, Jamesa Westbrooka, koji mu je također uvelike pomogao u karijeri.

Njegova isprika

James je isti dan objavio svoju YouTube ispriku. Video je nazvao jednostavno 'tati'. Nije bila baš naročito korisna.

11. - 12. svibnja

Postalo je napeto. Javile su se i treće strane sa svojim verzijama priče i iskustvima s Jamesom, piše Cosmopolitan. Prva se, 11. svibnja, na Twitteru oglasila Sara Larsson koja je Jamesa optužila da se u inboksu upucavao i njezinom dečku, iako zna da je njezin dečko. Kasnije je izbrisala tweet.

Dan kasnije se javio Jeffree Star. On je na Twitteru napao Jamesova brata, Iana Jeffreyja. Nakon što je Ian ljude pitao zašto su "toliko hrabri putem interneta", Jeffree je podijelio njegov tweet i napisao:

"Zašto je tvoj brat predator? Zašto si došao natrag u New York? Točno to. A sad zašuti."

Osim što ga je nazvao predatorom, Jeffree ga je nazvao i "prijetnjom za društvo" te obznanio da je njegov dečko, Nathan, Jamesu već odavno zabranio da dolazi kod njih doma.

Isti dan se javila i Tati i odgovorila na upite fanova. Rekla im je da neće snimiti novi video i objaviti ga zato što je previše slomljena.

Bilo je tu u međuvremenu još zvijezda koje su se javile i koje su ili branile Jamesa ili ga napadale, a onda se prvi put i sam pojavio u javnosti.

15. svibnja

James je snimljen u javnosti prvi put nakon početka drame. Paparazzi su ga fotkali na aerodromu u Brisbaneu i kratko ga upitali je li istina da je seksualno napastovao straight muškarce, a on ih je ignorirao i samo prošao pored njih sa svojim timom.

Inače, James nije objavio ništa na društvenim mrežama nakon one isprike. Tati je, pak, jučer objavila video isprike o kojemu smo gore pisali.

16. svibnja 

Tati se javila. Objašnjava zašto je snimila video u kojem proziva Jamesa i poručila svima da ga prestanu mrziti.

Meanwhile, ovdje možete pratiti kako njoj raste, a njemu pada broj subscribera na YouTubeu. Dosad je izgubio otprilike 3 milijuna subscribera. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg pa oni su ludi...