Evo zašto su 8rasta9 i xniks2x couple goals!

Josip Regovic/PIXSELL
Čak i kad jedan drugoga prankaju, obožavaju se! Evo pet razloga zašto su nam Rasta i Nika couple goals
Vidi originalni članak

Nika i Rasta u novom broju JoomBoos magazina, koji možete naći na svim kioscima, iskreno su ispričali sve o svojoj vezi i otkrili pikanterije koje dosad fanovi nisu znali.

POGLEDAJ VIDEO U KOJEM RASTA PRANKA NIKU

Malo je reći da su nam njih dvoje skoro pa savršeni zajedno, a znamo i zašto. Čak i kad se međusobno prankaju, kao recimo u novom videu koji je jučer izašao na JoomBoosu, obožavaju se i ne svađaju se zbog gluposti. Evo pet razloga zašto su njih dvoje pravi couple goals!

1. Blesavi su zajedno 

Ako je išta poželjno, onda je to spontanost i iskrenost u vezi. Ako pred nekim ne možeš biti skroz svoj i blesav, onda to nije to. A njih dvoje su upravo to - potpuno svoji - jedno pred drugime, i to nam je najbolje kod njih kao para! 

2. Kad su skupa, ne skidaju osmijeh s lica

Najvažnije je naći osobu s kojom ćeš se moći smijati. A njih dvoje našli su sreću jedno u drugome i kad god ih vidimo zajedno, ne skidaju osmijeh s lica.

3. Power couple su - snimaju i rade skupa

Osim što su u vezi i zaljubljeni do ušiju, njih dvoje skupa snimaju za YouTube i rade skupa. Kakav power couple!

4. Prije svega su najbolji prijatelji

Najbolje veze nastaju iz prijateljstva, a upravo takva veza je njihova. Prvo su bili odlični frendovi, a onda su se zaljubili. Idealno!

5. Čak i kad se prankaju, vole se!

Parovi koji se zajedno mogu šaliti na račun jedno drugoga, a svejedno se kasnije grle, ljube i vole - najbolji su parovi! A njih dvoje su upravo takvi.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

Posjeti joomboos.24sata.hr