Bez srama 1696 pregleda 08. siječnja 2019.

Evo zašto su 8rasta9 i xniks2x couple goals!

Josip Regovic/PIXSELL

Čak i kad jedan drugoga prankaju, obožavaju se! Evo pet razloga zašto su nam Rasta i Nika couple goals

Nika i Rasta u novom broju JoomBoos magazina, koji možete naći na svim kioscima, iskreno su ispričali sve o svojoj vezi i otkrili pikanterije koje dosad fanovi nisu znali.

POGLEDAJ VIDEO U KOJEM RASTA PRANKA NIKU

Malo je reći da su nam njih dvoje skoro pa savršeni zajedno, a znamo i zašto. Čak i kad se međusobno prankaju, kao recimo u novom videu koji je jučer izašao na JoomBoosu, obožavaju se i ne svađaju se zbog gluposti. Evo pet razloga zašto su njih dvoje pravi couple goals!

1. Blesavi su zajedno 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

There is only one happiness in this life, to love and be loved🙂 📷 @p.e.photo

Objavu dijeli Borna Rastović (@8rasta9)

Ako je išta poželjno, onda je to spontanost i iskrenost u vezi. Ako pred nekim ne možeš biti skroz svoj i blesav, onda to nije to. A njih dvoje su upravo to - potpuno svoji - jedno pred drugime, i to nam je najbolje kod njih kao para! 

2. Kad su skupa, ne skidaju osmijeh s lica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

Objavu dijeli Dare 2B different (@xniks2x)

Najvažnije je naći osobu s kojom ćeš se moći smijati. A njih dvoje našli su sreću jedno u drugome i kad god ih vidimo zajedno, ne skidaju osmijeh s lica.

3. Power couple su - snimaju i rade skupa

Osim što su u vezi i zaljubljeni do ušiju, njih dvoje skupa snimaju za YouTube i rade skupa. Kakav power couple!

4. Prije svega su najbolji prijatelji

Najbolje veze nastaju iz prijateljstva, a upravo takva veza je njihova. Prvo su bili odlični frendovi, a onda su se zaljubili. Idealno!

5. Čak i kad se prankaju, vole se!

Parovi koji se zajedno mogu šaliti na račun jedno drugoga, a svejedno se kasnije grle, ljube i vole - najbolji su parovi! A njih dvoje su upravo takvi.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ma oni su sve <3