Ne, nije Bradley: Lady Gaga ima novog dečka?

lady gaga / instagram
Njih se dvoje u zadnje vrijeme intenzivno druže, rekao je izvor blizak pjevačici
Vidi originalni članak

Okej, prošlo je već par tjedana otkako su apsolutno svim portalima i novinama vladale glasine o navodnoj romansi Lady Gage i Bradleyja Coopera, a sad, kad se situacija oko njih smirila, pojavile su se informacije da pjevačica zaista izlazi s nekim novim. I ne, to nije Bradley.

Izvor blizak pjevačici za US Weekly je rekao kako se Gaga već neko vrijeme viđa sa zvijezdom Avengersa, Jeremyjem Rennerom, piše Cosmopolitan. 

Još nije romantično...

Iako njihov odnos "u ovom trenutku još nije romantičan", njih dvoje "provode mnogo vremena zajedno", a Gaga se druži čak i s njegovom kćeri. 

Ako se slučajno ne sjećate, Gaga i Christian Carino prošli su mjesec raskinuli zaruke, što je internetu dalo na razmatranje tko je krivac za krah njihove veze. Naravno da su svi nakon Oscara i njihovog zajedničkog nastupa prste upirali u Bradleyja Coopera, ali to je, čini se, ipak samo trač.

On je i dalje sa svojom partnericom Irinom Shayk, sretni su zajedno sa svojom kćerkicom, a u Gaginom je životu na pomolu možda neka sasvim nova ljubav... Hoće li se iz prijateljstva Gage i Jeremyja nešto razviti, tek treba vidjeti. A ako nešto bude između njih, sve ćete znati na vrijeme!

POGLEDAJ TEASER ZA NOVU SERIJU NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr