Bez srama 863 pregleda 22. ožujka 2019.

Ne, nije Bradley: Lady Gaga ima novog dečka?

lady gaga / instagram

Njih se dvoje u zadnje vrijeme intenzivno druže, rekao je izvor blizak pjevačici

Okej, prošlo je već par tjedana otkako su apsolutno svim portalima i novinama vladale glasine o navodnoj romansi Lady Gage i Bradleyja Coopera, a sad, kad se situacija oko njih smirila, pojavile su se informacije da pjevačica zaista izlazi s nekim novim. I ne, to nije Bradley.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @criticschoice for these honors! 📸 @jonkop415 @gettyentertainment

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TBT Behind the scenes photoshoot #trailerpic #postshoot #nyc #tbt

Objavu dijeli Jeremy Renner (@renner4real)

Izvor blizak pjevačici za US Weekly je rekao kako se Gaga već neko vrijeme viđa sa zvijezdom Avengersa, Jeremyjem Rennerom, piše Cosmopolitan. 

Još nije romantično...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@GagaVegas #Enigma

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Iako njihov odnos "u ovom trenutku još nije romantičan", njih dvoje "provode mnogo vremena zajedno", a Gaga se druži čak i s njegovom kćeri. 

Ako se slučajno ne sjećate, Gaga i Christian Carino prošli su mjesec raskinuli zaruke, što je internetu dalo na razmatranje tko je krivac za krah njihove veze. Naravno da su svi nakon Oscara i njihovog zajedničkog nastupa prste upirali u Bradleyja Coopera, ali to je, čini se, ipak samo trač.

On je i dalje sa svojom partnericom Irinom Shayk, sretni su zajedno sa svojom kćerkicom, a u Gaginom je životu na pomolu možda neka sasvim nova ljubav... Hoće li se iz prijateljstva Gage i Jeremyja nešto razviti, tek treba vidjeti. A ako nešto bude između njih, sve ćete znati na vrijeme!

POGLEDAJ TEASER ZA NOVU SERIJU NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jovanm10

    kako se zove na insta?
  • mala_loodacha

    uuuuuu :D