Ova tri horoskopska znaka su savršen par Strijelcima

Freepik
Koja tri horoskopska znaka su savršen par za Strijelca? Hmm, stručnjaci možda imaju odgovor. Evo tko Strijelcima najbolje odgovara i zašto i u kojim bi znakovima trebali 'tražiti' svoju srodnu dušu...
Vidi originalni članak

1. Ovan

via GIPHY

Ovnovi preziru negativnost, a Strijelci su vjerojatno najpozitivniji znak horoskopa. Savršeno, je li tako! Ova dva vatrena znaka imaju hrpu zajedničkih interesa, osobina i ciljeva, zbog čega im nikad nije dosadno i uvijek imaju zabavnih aktivnosti za raditi u vezi. I Ovnovi i Strijelci cijene slobodu druge strane, zbog čega jedno drugoga nikada neće 'gušiti', a to je uvijek dobro. Otvoreni su za eksperimentiranja i nova iskustva, zbog čega im veza uvijek ostaje svježa. Također su tu da podupiru jedno drugoga i uvijek će si biti međusobna podrška, što god radili, piše Bustle. Zbog svega toga oni su definitivno savršen spoj!

2. Djevica

via GIPHY

Privlačnost između Strijelca i Djevice je neopisivo visoka, a privlače se upravo zbog svojih različitosti. I dok su Strijelci otvoreni i spontani, Djevice su onaj znak koji uvijek slijedi pravila, ali baš zbog tih razlika se nadopunjuju i jedno drugoga opuštaju i smiruju kad je to potrebno. Strijelci su uvijek tu da dobro nasmiju i zabave Djevice, a Djevice su tu da Strijelcima kažu kako je ponekad ipak potrebno 'stati na loptu'. Njihove ih razlike u ovom slučaju ne razdvajaju, već drže zajedno!

3. Vodenjak

via GIPHY

Ova dva znaka su apsolutno savršena jedno za drugo zato što jedno u drugome bude kreativnost i spontanost. Iako će Vodenjaci ponekad biti suzdržani za nova iskustva koja nisu u njihovoj zoni komfora, Strijelci će ih potaknuti da se otvore i opuste, a onda će se zajedno zabavljati najbolje u životu. Strijelci znaju koliko su Vodenjaci inteligentni, pa će ih neprestano poticati na zanimljive rasprave. Njihovi razgovori uvijek su zanimljivi i baš im nikad ne ponestaje tema, a kad su zajedno, kao da nitko oko njih ne postoji.

 

Naslovna fotografija: Freepik/Halayalex

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i sočne priče!

Posjeti joomboos.24sata.hr