Bez srama 3380 pregleda 06. listopada 2020.

Ova tri horoskopska znaka su savršen par Strijelcima

Freepik

Koja tri horoskopska znaka su savršen par za Strijelca? Hmm, stručnjaci možda imaju odgovor. Evo tko Strijelcima najbolje odgovara i zašto i u kojim bi znakovima trebali 'tražiti' svoju srodnu dušu...

1. Ovan

via GIPHY

Ovnovi preziru negativnost, a Strijelci su vjerojatno najpozitivniji znak horoskopa. Savršeno, je li tako! Ova dva vatrena znaka imaju hrpu zajedničkih interesa, osobina i ciljeva, zbog čega im nikad nije dosadno i uvijek imaju zabavnih aktivnosti za raditi u vezi. I Ovnovi i Strijelci cijene slobodu druge strane, zbog čega jedno drugoga nikada neće 'gušiti', a to je uvijek dobro. Otvoreni su za eksperimentiranja i nova iskustva, zbog čega im veza uvijek ostaje svježa. Također su tu da podupiru jedno drugoga i uvijek će si biti međusobna podrška, što god radili, piše Bustle. Zbog svega toga oni su definitivno savršen spoj!

2. Djevica

via GIPHY

Privlačnost između Strijelca i Djevice je neopisivo visoka, a privlače se upravo zbog svojih različitosti. I dok su Strijelci otvoreni i spontani, Djevice su onaj znak koji uvijek slijedi pravila, ali baš zbog tih razlika se nadopunjuju i jedno drugoga opuštaju i smiruju kad je to potrebno. Strijelci su uvijek tu da dobro nasmiju i zabave Djevice, a Djevice su tu da Strijelcima kažu kako je ponekad ipak potrebno 'stati na loptu'. Njihove ih razlike u ovom slučaju ne razdvajaju, već drže zajedno!

3. Vodenjak

via GIPHY

Ova dva znaka su apsolutno savršena jedno za drugo zato što jedno u drugome bude kreativnost i spontanost. Iako će Vodenjaci ponekad biti suzdržani za nova iskustva koja nisu u njihovoj zoni komfora, Strijelci će ih potaknuti da se otvore i opuste, a onda će se zajedno zabavljati najbolje u životu. Strijelci znaju koliko su Vodenjaci inteligentni, pa će ih neprestano poticati na zanimljive rasprave. Njihovi razgovori uvijek su zanimljivi i baš im nikad ne ponestaje tema, a kad su zajedno, kao da nitko oko njih ne postoji.

 

Naslovna fotografija: Freepik/Halayalex

U novom JoomBoos Videostar magazinu čitajte prezanimljive i sočne priče!

 | Autor:

Tvoja reakcija?