Camila je objavila fotku s plavom kosom i sad svi šize

Olivia Rodrigo Instagram
Kažu da jako podsjeća na Shawnovu bivšu, Hailey Bieber. No, ne brinite. U međuvremenu je objavila fotku u prepoznatljivom, smeđem izdanju, pa je ovo možda ipak bila samo lažna uzbuna.
Vidi originalni članak

Camila Cabello je promijenila boju kose i to je... Pa, to je dosta neočekivana vijest, zato što nju, osim po divnom glasu i zaraznim pjesmama, uglavnom svi prepoznaju po dugoj, tamnoj kosi. Ili je ipak nije promijenila trajno? Dopustite da objasnimo.

Podsjeća na...Shawnovu bivšu?

Camila je, naime, objavila fotku na kojoj ima plavu, mnogo kraću kosu i mnogi kažu da ih u tom izdanju neodoljivo podsjeća na Hailey Bieber. Što i ne bi bilo toliko neobično da se nije dogodilo baš u trenutku kad se doznalo da su Camila i Shawn Mendes u vezi, a njegova bivša je upravo Hailey. Ups...

BUSTED Camila i Shawn uhvaćeni, nisu skidali ruke jedno s drugoga

Ili možda ipak ne?

Ipak, čini se da je ova promjena, kao i mnoge u svijetu celebrityja, ipak bila tek kratkotrajna. Možda je samo stavila periku ili je izvukla ovu fotku iz arhive, jer je već par sati kasnije objavila fotku u prepoznatljivijem izdanju, sa smeđom bojom kose. 

Tko zna kakvu će fotku i kakvu će boju objaviti danas... No, moramo priznati da nam se i plava i smeđa varijanta jako sviđaju. Kako je tebi draža?

HMM Fanovi su prilično uvjereni da su Shawn i Camila zajedno

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr