Fancy a. f. 1550 pregleda 09. srpnja 2019.

Camila je objavila fotku s plavom kosom i sad svi šize

Olivia Rodrigo Instagram

Kažu da jako podsjeća na Shawnovu bivšu, Hailey Bieber. No, ne brinite. U međuvremenu je objavila fotku u prepoznatljivom, smeđem izdanju, pa je ovo možda ipak bila samo lažna uzbuna.

Camila Cabello je promijenila boju kose i to je... Pa, to je dosta neočekivana vijest, zato što nju, osim po divnom glasu i zaraznim pjesmama, uglavnom svi prepoznaju po dugoj, tamnoj kosi. Ili je ipak nije promijenila trajno? Dopustite da objasnimo.

Podsjeća na...Shawnovu bivšu?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

what should her name be? 🧐🧐🧐🧐 find you again vid is out tomorrow 🥰

Objavu dijeli camila (@camila_cabello)

Camila je, naime, objavila fotku na kojoj ima plavu, mnogo kraću kosu i mnogi kažu da ih u tom izdanju neodoljivo podsjeća na Hailey Bieber. Što i ne bi bilo toliko neobično da se nije dogodilo baš u trenutku kad se doznalo da su Camila i Shawn Mendes u vezi, a njegova bivša je upravo Hailey. Ups...

Možda te zanima... Camila i Shawn uhvaćeni, nisu skidali ruke jedno s drugoga

Ili možda ipak ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💚💚💚💚 sweet human @billieeilish

Objavu dijeli camila (@camila_cabello)

Ipak, čini se da je ova promjena, kao i mnoge u svijetu celebrityja, ipak bila tek kratkotrajna. Možda je samo stavila periku ili je izvukla ovu fotku iz arhive, jer je već par sati kasnije objavila fotku u prepoznatljivijem izdanju, sa smeđom bojom kose. 

Tko zna kakvu će fotku i kakvu će boju objaviti danas... No, moramo priznati da nam se i plava i smeđa varijanta jako sviđaju. Kako je tebi draža?

Možda te zanima... Fanovi su prilično uvjereni da su Shawn i Camila zajedno

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    kaaaj?