Kad žuriš: Tri frizure koje su gotove u manje od 10 minuta

unsplash/ilustracija
Ako voliš spavati, ove frizure su idealne za tebe jer sigurno ujutro nikad nemaš vremena za nešto kompliciranije...
Vidi originalni članak

Navečer napraviš planove, ali ujutro prespavaš sve alarme i nikada ne stigneš napraviti frizuru koju si isplanirala? Imamo rješenje za tebe. Uz ove jednostavne trikove, tvoja frizura će izgledati sjajno, a ti ćeš se naspavati. Ovo su tri najjednostavnije frizure ikad koje možeš napraviti u manje od deset minuta.

Visoki rep

Ova frizura je super ako ne stigneš oprati kosu, a svi imamo takve dane. Napravi rep baš kao i inače, ali sada čistom četkicom za zube uhvati baš svaku vlas. Dodaj još malo laka za kosu i imaš super frizuru uz jako malo truda i u super malo vremena.

Neuredna punđa

Okej, ovu frizuru svi znamo i jako često viđamo. Također te može spasiti ako nisi stigla oprati kosu ili jednostavno želiš opuštenu frizuru. Sigurni smo da proceduru već znaš.

Skupi kosu u rep, ali dva prednja pramena možeš ostaviti da 'neuredno' vise kako bi dodala poseban touch. Cijeli dan možeš izgledati opušteno i fancy u isto vrijeme. Predobro!

Nakovrčaj se

Okej, kovrčanje i deset minuta ti na prvu možda ne ide u istu rečenicu, ali vjeruj nam - uz ovaj trik, deset minuta će ti biti i više nego dovoljno. Razdvoji kosu u dva dijela, a zatim sveži u dva repa. Odjednom nakovrčaj cijeli rep, jedan po jedan, i imaš odličnu frizuru u samo nekoliko minuta. Savršene kovrče koje izgledaju kao da si ih radila satima.

Javi nam koju ćeš frizuru prvu isprobati!

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

Posjeti joomboos.24sata.hr