Koja proljetna frizura je za tebe prema tvom horoskopu?

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva
Treba ti promjena ovog proljeća? Razmišljaš o odlasku frizeru, ali ne znaš kako da se ošišaš ili kako da obojiš kosu? Nema problema. Evo koji proljetni trend je idealan za tebe prema tvom horoskopskom znaku!
Vidi originalni članak

Ovan: Šiške 'zastori'

Ove šiške popularne su već nekoliko sezona, a i ovog proljeća ćemo ih često viđati. Jako su fora jer nisu klasične šiške, već su malo duže, a super pristaju na sve boje kose. Plavu, smeđu, crnu... Izgledat ćete jako šik uz vrlo malu promjenu. Idealno za Ovnice!

Bik: Bob frizura

Ako želiš skratiti kosu, ali ne želiš previše drastičnu promjenu, bob je savršen odabir za tebe. Bikovima super stoji kosa srednje do kraće duljine, pogotovo ako to ukombinirate s laganim plavim pramenovima. Wow!

Blizanci: Crvena boja kose

Vatrenim Blizankama super pristaju crvenkaste i narančaste nijanse boje na kosi, a ako već dugo odgađaš bojanje kose, sad je pravo vrijeme da se napokon odvažiš. Novo proljeće, nova ti! 

Rak: 'Mullet' frizura

Rakovi su odvažni kad je u pitanju stil i vole pratiti trendove, a ovog proljeća gotovo pa i nema većeg trenda od 'mullet' frizure. Iako se mnogima nikako ne sviđa, ako je lajkaš - onda ćeš je znati dobro i isfurati. Da ili ne?

Lav: Pramenovi oko lica

Naglašeni pramenovi oko lica pravi su hit ovog proljeća i ljeta, pogotovo ako su potpuno drugačije boje od ostatka kose. No, čak i svjetlija plava na tamniju plavu ili smeđa na smeđu super idu!

Djevica: Asimetrični bob

Za trendy Djevice tu je bob, ali nešto malo drugačiji od klasičnoga. Onaj - asimetrični! Vi definitivno niste za dosadne i obične frizure, pa je ovo savršen odabir za vas ako žudite za promjenama. 

Vaga: Novi pixie

Pixie frizura je svima omiljena 'dječačka' frizura koja super stoji odvažnim, snažnim i cool djevojkama koje jasno i glasno vole pokazivati svoj stav. Jesi li dovoljno odvažna za ovakav 'rez'?

Škorpion: 'Shag' frizura

Raščupano, pomalo ludo, a opet jednostavno? Sve je to 'razbarušena shag' frizura koju mnogi furaju ovog proljeća, a super je odabir za neodlučne i promjenama sklone Škorpione. Nije teška za održavanje i zapravo izgleda kao da se niste previše oko nje potrudili, a opet izgleda 'on fleek'!

Strijelci: Balayage

Strijelci su jednostavni i ne vole velike promjene na kosi, ali balayage, pogotovo onaj skroz nježan i gotovo neprimjetan, je super odabir za njih. Ako vam je dosadila vaša boja kose i trebate nešto novo, ovo je to! Nije puno, a opet je puuuno!

Jarac: Kovrče

Iako 'trajna' zvuči jako zastarjelo i neprivlačno, zapravo su velike kovrče baš u trendu. Pogotovo ako ih ne morate iznova raditi svaki dan, već ih napravite 'za neko vrijeme'! Jarčice, što prije na kovrčanje! Super će vam stajati.

Vodenjak: Ravni rez

Vi Vodenjaci ste, kad je kosa u pitanju, definitivno ziheraši. Nikakvi eksperimenti kod vas ne dolaze u obzir, a idealna frizura ovog proljeća za vas je ravni rez, neovisno o tome koja je duljina vaše kose. Ravno, uredno i prirodno. Odlično!

Ribe: Crvenkasti pramenovi

Romantične Ribe kao da trebaju još malo romantike u životu, pa ćemo im predložiti suptilne pramenove crvenkastog odsjaja za ovo proljeće... Tko je za? Ovo bi moglo biti jako lijepo, a opet dovoljno suptilno i prirodno, zar ne!? 

 

Posjeti joomboos.24sata.hr