Fancy a. f. 47566 pregleda 29. travnja 2021.

Koja proljetna frizura je za tebe prema tvom horoskopu?

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Treba ti promjena ovog proljeća? Razmišljaš o odlasku frizeru, ali ne znaš kako da se ošišaš ili kako da obojiš kosu? Nema problema. Evo koji proljetni trend je idealan za tebe prema tvom horoskopskom znaku!

Ovan: Šiške 'zastori'

Ove šiške popularne su već nekoliko sezona, a i ovog proljeća ćemo ih često viđati. Jako su fora jer nisu klasične šiške, već su malo duže, a super pristaju na sve boje kose. Plavu, smeđu, crnu... Izgledat ćete jako šik uz vrlo malu promjenu. Idealno za Ovnice!

Bik: Bob frizura

Ako želiš skratiti kosu, ali ne želiš previše drastičnu promjenu, bob je savršen odabir za tebe. Bikovima super stoji kosa srednje do kraće duljine, pogotovo ako to ukombinirate s laganim plavim pramenovima. Wow!

Blizanci: Crvena boja kose

Vatrenim Blizankama super pristaju crvenkaste i narančaste nijanse boje na kosi, a ako već dugo odgađaš bojanje kose, sad je pravo vrijeme da se napokon odvažiš. Novo proljeće, nova ti! 

Rak: 'Mullet' frizura

Rakovi su odvažni kad je u pitanju stil i vole pratiti trendove, a ovog proljeća gotovo pa i nema većeg trenda od 'mullet' frizure. Iako se mnogima nikako ne sviđa, ako je lajkaš - onda ćeš je znati dobro i isfurati. Da ili ne?

Lav: Pramenovi oko lica

Naglašeni pramenovi oko lica pravi su hit ovog proljeća i ljeta, pogotovo ako su potpuno drugačije boje od ostatka kose. No, čak i svjetlija plava na tamniju plavu ili smeđa na smeđu super idu!

Djevica: Asimetrični bob

Za trendy Djevice tu je bob, ali nešto malo drugačiji od klasičnoga. Onaj - asimetrični! Vi definitivno niste za dosadne i obične frizure, pa je ovo savršen odabir za vas ako žudite za promjenama. 

Vaga: Novi pixie

Pixie frizura je svima omiljena 'dječačka' frizura koja super stoji odvažnim, snažnim i cool djevojkama koje jasno i glasno vole pokazivati svoj stav. Jesi li dovoljno odvažna za ovakav 'rez'?

Škorpion: 'Shag' frizura

Raščupano, pomalo ludo, a opet jednostavno? Sve je to 'razbarušena shag' frizura koju mnogi furaju ovog proljeća, a super je odabir za neodlučne i promjenama sklone Škorpione. Nije teška za održavanje i zapravo izgleda kao da se niste previše oko nje potrudili, a opet izgleda 'on fleek'!

Strijelci: Balayage

Strijelci su jednostavni i ne vole velike promjene na kosi, ali balayage, pogotovo onaj skroz nježan i gotovo neprimjetan, je super odabir za njih. Ako vam je dosadila vaša boja kose i trebate nešto novo, ovo je to! Nije puno, a opet je puuuno!

Jarac: Kovrče

Iako 'trajna' zvuči jako zastarjelo i neprivlačno, zapravo su velike kovrče baš u trendu. Pogotovo ako ih ne morate iznova raditi svaki dan, već ih napravite 'za neko vrijeme'! Jarčice, što prije na kovrčanje! Super će vam stajati.

Vodenjak: Ravni rez

Vi Vodenjaci ste, kad je kosa u pitanju, definitivno ziheraši. Nikakvi eksperimenti kod vas ne dolaze u obzir, a idealna frizura ovog proljeća za vas je ravni rez, neovisno o tome koja je duljina vaše kose. Ravno, uredno i prirodno. Odlično!

Ribe: Crvenkasti pramenovi

Romantične Ribe kao da trebaju još malo romantike u životu, pa ćemo im predložiti suptilne pramenove crvenkastog odsjaja za ovo proljeće... Tko je za? Ovo bi moglo biti jako lijepo, a opet dovoljno suptilno i prirodno, zar ne!? 

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?