Ostani sjediti, postani fit: Za ove vježbe ne moraš ni ustati

instagram.com@fitnessgirlsmotivation
Australski trener ima trik kako postati fit dok sjediš! Samo se zavali u stolac i kreni vježbati.
Vidi originalni članak

Što imaš manje slobodnog vremena, to je teže imati fitness rutinu. Ubija te škola, zadaće je previše, a hrpa gradiva za testove samo čeka da kreneš s učenjem, kako da uopće pomisliš na vježbanje?

Imaš sreće, jer s ovim vježbama ne moraš razmišljati o odvajanju vremena za teretanu. Australski trener Luke Ashcroft otkrio je kako ostati fit a da se ni ne ustaneš od svog radnog stola!

via GIPHY

Sve počinje s uspravnim držanjem. Za početak, probaj sjediti uspravno, bolje je za tvoja leđa i pomaže ti da ispravno radiš ove vježbe, ali nemoj ni predugo sjediti.

 - Samo da se par puta ustaneš sa stolca kroz dan puno pomaže - govori Luke.

Ako učiš već satima, bilo bi dobro da uzmeš pauzu, ustaneš i prošećeš po sobi par minuta. Ne samo da ti pomaže da budeš aktivniji nego ti i osvježi glavu i misli, uvjeren je trener. 

Konstantno sjedenje uz knjigu može te ukočiti, zato je dobro istegnuti mišiće barem dva puta dnevno. 

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

Naravno, ako stvarno želiš postati fitness kraljica, morat ćeš se ipak malo ustati sa stolca: par trbušnjaka, čučnjeva i sklekova traje svega desetak minuta. Šetnje su isto odlična vrsta aktivnosti - vježbaš, a da toga nisi ni svjesna

Znanstveno je dokazano da ćeš nakon vježbanja biti produktivniji i moći bolje učiti!

 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima!


MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN! 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Posjeti joomboos.24sata.hr