Ova kombinacije dvije frizure će obilježiti jesen

shay.sullivann/instagram
Influencerica Shay Sullivan na Instagramu je podijelila fotografije svoje nove frizure koju je nazvala 'The Brachel' i koja je nastala kao kombinacija dvije vrlo popularne frizure iz dva različita desetljeća
Vidi originalni članak

'The Brachel' je, kako piše Miss7, kombinira dvije mnogima omiljene frizure iz dva omiljena desetljeća - šiške Brigitte Bardot iz 60-ih s debelim slojevima Rachel Green iz 90-ih.

Prednji dio frizure čine šiške koje sa strane imaju duže pramenove koji uokviruju lice i daju mu lijepu strukturu oko obrva i jagodica, a stražnja strana ima raspoređene, isprekidane slojeve kakve je, u seriji 'Prijatelji', furala i sama Rachel Green. 

via GIPHY

Ova frizura je prepuna volumena koji joj daje i određenu dozu razigranosti pa niti ne čudi što priličnom brzinom postaje jako popularna.

No, koliko god ova frizura bila popularna i prekrasna, ipak je dobro imati na umu da njenom stiliziranju treba posvetiti malo više vremena. Tako će vam za stiliziranje ove frizure biti potrebna četka na vrući zrak ili klasični vikleri kojima ćete svojoj kosi dati ekstra volumen.

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

Posjeti joomboos.24sata.hr