Ovo će biti 5 najpopularnijih boja kose u 2019.

juleshough / instagram
Svaka godina donosi neke nove trendove, a ovo ćemo najviše viđati u 2019.
Vidi originalni članak

Sljedeće godine odvažne i drugačije boje kose bit će potpuni hit, iako ćemo ponovno vidjeti i neke klasične, jednostavnije nijanse. Pa, evo koje boje kose će biti najtraženije kod frizera u 2019. godini, piše Harper's Bazaar.

1. Jarka koraljna 

Ovu je boju tvrtka Pantone proglasila IT bojom sljedeće godine, pa i nije toliko čudno da će ovu boju mnogi htjeti nositi i na kosi.

2.  Prljavo plava

Pramenovi su uvijek neka zlatna sredina kada želite promjenu frizure, ali ne želite ići u ekstreme i mijenjati kompletnu boju. Prljavo plava će biti hit među plavušama u 2019. godini, a sličnu već sada nosi Beyonce.

3. Bakrena

I ova će nijansa najviše prolaziti u obliku suptilnih pramenova, a idealna je za brinete koje imaju tamniju, smeđu kosu, ali napokon žele neku promjenu.

4. Snow Bunny Blonde

Ova boja je poput platinaste, samo više cool. Radi se o izrazito blijedoj i još više sivoj verziji plave, s plavkastim odsjajem u tragovima. Iako je ova boja nešto odvažnija, svaka plavuša koja je vjerna 'blonde' boji će je rado isprobati u 2019.

5. Crna 'tinta'

Bogata, puna i tamna crna boja se vratila i sjajnija je nego ikad! Sve vi koje volite tamnije boje kose i vjerne ste takvim nijansama, u 2019. ćete napokon doći na svoje! Ipak, ključ je u sjaju i zdravlju kose, pa to svakako ide u paketu s ovom bojom.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

Posjeti joomboos.24sata.hr