Fancy a. f. 1273 pregleda 19. prosinca 2018.

Ovo će biti 5 najpopularnijih boja kose u 2019.

juleshough / instagram

Svaka godina donosi neke nove trendove, a ovo ćemo najviše viđati u 2019.

Sljedeće godine odvažne i drugačije boje kose bit će potpuni hit, iako ćemo ponovno vidjeti i neke klasične, jednostavnije nijanse. Pa, evo koje boje kose će biti najtraženije kod frizera u 2019. godini, piše Harper's Bazaar.

1. Jarka koraljna 

Ovu je boju tvrtka Pantone proglasila IT bojom sljedeće godine, pa i nije toliko čudno da će ovu boju mnogi htjeti nositi i na kosi.

2.  Prljavo plava

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Pramenovi su uvijek neka zlatna sredina kada želite promjenu frizure, ali ne želite ići u ekstreme i mijenjati kompletnu boju. Prljavo plava će biti hit među plavušama u 2019. godini, a sličnu već sada nosi Beyonce.

3. Bakrena

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snow’s on the ground but fall is still in the hair 🍁🍂 Hair by James 💛

Objavu dijeli Ciao Bella Salon (@ciaobellasalonrva)

I ova će nijansa najviše prolaziti u obliku suptilnih pramenova, a idealna je za brinete koje imaju tamniju, smeđu kosu, ali napokon žele neku promjenu.

4. Snow Bunny Blonde

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I woke up this morning feeling a little defeated. Looking back at where I have been and the “success” I’ve had, and then looking forward to where I want to go and feeling so far away from it. After I acknowledged that, I realized that I wasn’t focusing at all on the present... the now... and the joy, happiness and gratitude that comes from the process! So I felt sorry for myself, I cried, I felt it, and then I did something that I did NOT want to do today... work out! 💪🏼 So I worked out, became present in the moment, and I’ve had so much more appreciation for the experience I’m having RIGHT NOW! Therefore able to let my true self come through and not let this self doubt and fear take over! So I encourage you to have some courage. Don’t let fear stop your progress. Do something that scares the shit out of you today, or just do something that you really don’t want to do, and soak in every moment! 🤗 I know I feel about 10 lbs lighter, not from the workout, but from eliminating the stress and fear I was putting on myself!

Objavu dijeli Julianne Hough (@juleshough)

Ova boja je poput platinaste, samo više cool. Radi se o izrazito blijedoj i još više sivoj verziji plave, s plavkastim odsjajem u tragovima. Iako je ova boja nešto odvažnija, svaka plavuša koja je vjerna 'blonde' boji će je rado isprobati u 2019.

5. Crna 'tinta'

Bogata, puna i tamna crna boja se vratila i sjajnija je nego ikad! Sve vi koje volite tamnije boje kose i vjerne ste takvim nijansama, u 2019. ćete napokon doći na svoje! Ipak, ključ je u sjaju i zdravlju kose, pa to svakako ide u paketu s ovom bojom.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima po cijeni od 25 kuna! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    woooooow divne su