5 savjeta kako se oduprijeti hejterima

body_fitness_fashion / instagram
Hejteri su svuda oko nas. Oni su poput komaraca. Naporni, mnogobrojni i piju krv. To je ona vrsta ogorčenih i frustriranih ljudi koje jednostavno moraš naučiti ignorirati.
Vidi originalni članak

Hejtere možemo pronaći na svakom koraku. To može biti osoba iz razreda koja jednostavno uvijek ima potrebu reći nešto zločesto ili dežurni stalker s društvenih mreža koji se hrani spuštanjem drugih.

Koja god verzija hejtera tebi radila probleme u tvom životu, važno je da ih uspješno izignoriraš.

1. Ne komuniciraj s tom osobom

Tvoje namjere nisu loše i misliš da ako ti budeš dobar/a prema hejteru da će te on prestati hejtati. Krivo! Hejteri su osobe ljubomorne na tuđe uspjehe i ako je netko bez ikakvog opravdanog razloga zločest prema tebi to je samo pokazatelj da ti imaš nešto što ta osoba nema- više frendova, bolje ocjene itd.

2. Blokiraj je na društvenim mrežama

via GIPHY

Ukoliko te netko zlostavlja virtualnim putem tako da si postao/la dio Cyberbullyinga, ne razmišljaj ni sekunde već blokiraj tu osobu na svim društvenim mrežama tako da ti se ni na koji način ne može obratiti virtualnim putem.

3. Razmisli o zlobnom komentaru

Nekada zlobni komentari znaju imati pokrića i mogu ti biti smjernica kako da radiš na sebi kao osobi, no hejteri najčešće bacaju besmislene komentare s ciljem da te povrijede tako da kada ti hejter uputi nešto ružno samo stani i razmisli koliko je glupo to što je rečeno.

4. Podjeli problem s roditeljima

via GIPHY

Ukoliko te hejter uzeo na pik pa je verbalno i virtualno zlostavljanje počelo prelaziti na fizičko zlostavljanje, odmah se obrati roditeljima ili nekome od nadređenih u školi. 

5. Ne dopusti da te riječi pogađaju

Svi smo mi osjećajni na svoj način i pogađaju nas ružne riječi no moraš imati u glavi da su hejteri po prirodi zavidne i zločeste osobe koje se najviše vole okomiti na one bolje i uspješnije od njih samih. Neka ti hejter zapravo bude znak da si na pravom putu i imaš nešto posebno u sebi.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Posjeti joomboos.24sata.hr