Prvi 415 pregleda 11. listopada 2018.

5 savjeta kako se oduprijeti hejterima

body_fitness_fashion / instagram

Hejteri su svuda oko nas. Oni su poput komaraca. Naporni, mnogobrojni i piju krv. To je ona vrsta ogorčenih i frustriranih ljudi koje jednostavno moraš naučiti ignorirati.

Hejtere možemo pronaći na svakom koraku. To može biti osoba iz razreda koja jednostavno uvijek ima potrebu reći nešto zločesto ili dežurni stalker s društvenih mreža koji se hrani spuštanjem drugih.

Koja god verzija hejtera tebi radila probleme u tvom životu, važno je da ih uspješno izignoriraš.

1. Ne komuniciraj s tom osobom

Tvoje namjere nisu loše i misliš da ako ti budeš dobar/a prema hejteru da će te on prestati hejtati. Krivo! Hejteri su osobe ljubomorne na tuđe uspjehe i ako je netko bez ikakvog opravdanog razloga zločest prema tebi to je samo pokazatelj da ti imaš nešto što ta osoba nema- više frendova, bolje ocjene itd.

2. Blokiraj je na društvenim mrežama

via GIPHY

Ukoliko te netko zlostavlja virtualnim putem tako da si postao/la dio Cyberbullyinga, ne razmišljaj ni sekunde već blokiraj tu osobu na svim društvenim mrežama tako da ti se ni na koji način ne može obratiti virtualnim putem.

3. Razmisli o zlobnom komentaru

Nekada zlobni komentari znaju imati pokrića i mogu ti biti smjernica kako da radiš na sebi kao osobi, no hejteri najčešće bacaju besmislene komentare s ciljem da te povrijede tako da kada ti hejter uputi nešto ružno samo stani i razmisli koliko je glupo to što je rečeno.

4. Podjeli problem s roditeljima

via GIPHY

Ukoliko te hejter uzeo na pik pa je verbalno i virtualno zlostavljanje počelo prelaziti na fizičko zlostavljanje, odmah se obrati roditeljima ili nekome od nadređenih u školi. 

5. Ne dopusti da te riječi pogađaju

Svi smo mi osjećajni na svoj način i pogađaju nas ružne riječi no moraš imati u glavi da su hejteri po prirodi zavidne i zločeste osobe koje se najviše vole okomiti na one bolje i uspješnije od njih samih. Neka ti hejter zapravo bude znak da si na pravom putu i imaš nešto posebno u sebi.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve