6 serija koje trebaš pogledati ako si opsjednut Euphorijom

euphoria/instagram
Euphoria sa Zendayjom na HBO-u se emitira sad već par tjedana i potpuno smo opsjednuti ovom serijom. Teška je, tamna, provokativna i nije baš samo za 'odgledati', ali je, prije svega, jako poučna. I nimalo dosadna. Ako ste već pregledali svih šest epizoda koje su dosad izašle i želite neku sličnu seriju, evo par prijedloga teen drama.
Vidi originalni članak

13 reasons why

Netflixova originalna serija potpuno je osvojila svijet otkako je izašla prva sezona, uskoro će izaći treća, a koliko je kontroverzna govori činjenica da su jednu od scena čak morali izbaciti iz serije. 

VAŽNA VIJEST Izbacili su onu kontroverznu scenu iz '13 reasons why'

Everything Sucks!

Komedija i drama u jednom? Da, to je, ukratko, ova serija. Iako ima samo jednu sezonu, već je to dovoljno da vas zabavi i uplaši u isto vrijeme.

Gossip Girl

Možda ste već čuli da se Gossip Girl uskoro vraća, ali u potpuno novom izdanju. Dok to ne dočekamo, možete pogledati sve originalne sezone. 

Misfits

Super weird serija o klincima koji nakon oluje dobivaju super moći će te oduševiti ako voliš Euphoriju.

Skins

Ovo je serija kojoj je Euphorija možda i najsličnija. Ova britanska serija se od 2007. do 2013. godine bavila kontroverznim temama poput seksualnosti, opijatima i teen drama, a ako pratite Euphoriju, onda trebate pogledati i ovu seriju.

The Society

Serija o tinejdžerima koji ostanu zarobljeni u preslici njihova rodnog grada u kojem nema nikoga - osim njih - je najnovija s popisa i također vrlo, vrlo slična Euphoriji.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Posjeti joomboos.24sata.hr