Prvi 1062 pregleda 22. srpnja 2019.

6 serija koje trebaš pogledati ako si opsjednut Euphorijom

euphoria/instagram

Euphoria sa Zendayjom na HBO-u se emitira sad već par tjedana i potpuno smo opsjednuti ovom serijom. Teška je, tamna, provokativna i nije baš samo za 'odgledati', ali je, prije svega, jako poučna. I nimalo dosadna. Ako ste već pregledali svih šest epizoda koje su dosad izašle i želite neku sličnu seriju, evo par prijedloga teen drama.

13 reasons why

Netflixova originalna serija potpuno je osvojila svijet otkako je izašla prva sezona, uskoro će izaći treća, a koliko je kontroverzna govori činjenica da su jednu od scena čak morali izbaciti iz serije. 

Možda te zanima... Izbacili su onu kontroverznu scenu iz '13 reasons why'

Everything Sucks!

Komedija i drama u jednom? Da, to je, ukratko, ova serija. Iako ima samo jednu sezonu, već je to dovoljno da vas zabavi i uplaši u isto vrijeme.

Gossip Girl

Možda ste već čuli da se Gossip Girl uskoro vraća, ali u potpuno novom izdanju. Dok to ne dočekamo, možete pogledati sve originalne sezone. 

Misfits

Super weird serija o klincima koji nakon oluje dobivaju super moći će te oduševiti ako voliš Euphoriju.

Skins

Ovo je serija kojoj je Euphorija možda i najsličnija. Ova britanska serija se od 2007. do 2013. godine bavila kontroverznim temama poput seksualnosti, opijatima i teen drama, a ako pratite Euphoriju, onda trebate pogledati i ovu seriju.

The Society

Serija o tinejdžerima koji ostanu zarobljeni u preslici njihova rodnog grada u kojem nema nikoga - osim njih - je najnovija s popisa i također vrlo, vrlo slična Euphoriji.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    vrh! baš dobre serije