7 najboljih frizura za cure koje imaju okruglo lice

milakunisactress/Instagram
Imaš okruglo lice i imaš osjećaj kako ti ni jedna frizura ne stoji dobro? Na pravom si mjestu, imamo par ideja za tebe
Vidi originalni članak

Cosmopolitan ima nekoliko fora ideja za frizure koje idealno pristaju ženama okruglog lica (ima nas, ima!). Zasad vam donosimo njih sedam, ali kopat ćemo i dalje i naći ih još zanimljivih. Koja ti se najviše sviđa od ovih?

1. Niska punđa

Niske punđe, kakve nosi Selena, savršeno odgovaraju curama okrugla lica. I ona to jako dobro zna i jako ih dobro fura.

2. Šiške 'u stranu'

Emma Stone fura ovakve šiške, a pitaš se zašto su baš one idealne? "Jer asimetrija šišaka na stranu može pomoći pri ublažavanju dojma okruglog oblika i može privući više pozornosti na jagodičnu kost ili područje oko usana", objašnjavaju stručni frizeri.

3. Pixie cut 

Iskreno, pixie cut je frizura koja može izvući najbolje iz gotovo svakog oblika lica. Ako ti je ovako drastična promjena ipak malo previše, probaj za početak ošišati kosu, a šiške ostaviti malo dužima. I ta opcija je super.

4. Valoviti bob

5. Crta sa strane

Crta sa strane, kao što je Sarah Hyland nosi, vizualno smanjuje dojam okruglog lice i usmjerava pozornost na sredinu lica. A najbolje je što za takvu frizuru nije potrebno nikakvo šišanje.

6. Ravna kosa

Ravna kosa do ramena ili dulja, poput one Mindy Kaling, pomaže u oblikovanju okruglog lica, vizualno ga sužavajući i uravnotežujući ga. Usput, možete dodati i malo spreja za sjaj za dodatan wow efekt.

7. Teksturirani lob

Teksturirani lob kao što je onaj Mile Kuniss savršen je primjer zašto ova frizura odgovara okruglom licu. Pogledajte fotku gore i bit ćete uvjereni.

Imaš li već favorita?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

Posjeti joomboos.24sata.hr