Prvi 1513 pregleda 26. ožujka 2019.

7 najboljih frizura za cure koje imaju okruglo lice

milakunisactress/Instagram

Imaš okruglo lice i imaš osjećaj kako ti ni jedna frizura ne stoji dobro? Na pravom si mjestu, imamo par ideja za tebe

Cosmopolitan ima nekoliko fora ideja za frizure koje idealno pristaju ženama okruglog lica (ima nas, ima!). Zasad vam donosimo njih sedam, ali kopat ćemo i dalje i naći ih još zanimljivih. Koja ti se najviše sviđa od ovih?

1. Niska punđa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Niske punđe, kakve nosi Selena, savršeno odgovaraju curama okrugla lica. I ona to jako dobro zna i jako ih dobro fura.

2. Šiške 'u stranu'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍 #emmastone

A post shared by Emma Stone (@emmastonepictures) on

Emma Stone fura ovakve šiške, a pitaš se zašto su baš one idealne? "Jer asimetrija šišaka na stranu može pomoći pri ublažavanju dojma okruglog oblika i može privući više pozornosti na jagodičnu kost ili područje oko usana", objašnjavaju stručni frizeri.

3. Pixie cut 

Iskreno, pixie cut je frizura koja može izvući najbolje iz gotovo svakog oblika lica. Ako ti je ovako drastična promjena ipak malo previše, probaj za početak ošišati kosu, a šiške ostaviti malo dužima. I ta opcija je super.

4. Valoviti bob

Ako se ne možeš odlučiti između pixie i dužeg stila, pokušajte s bobom kakav nosi Chrissy Teigen. Ovo je savršen kompromis. Da bi ovaj izgled djelovao, zamoli svog frizera da ti napravi slojeve koji počinju malo ispod brade, a zatim neka budu sve odvojeniji od lice kako bi ti frizura najbolje istaknula lice.

5. Crta sa strane

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

she’s gorgeous!!😍😍 #sarahhyland @sarahhyland

A post shared by Sarah Hyland’s Fanpage (@sarahhyland_fan.page) on

Crta sa strane, kao što je Sarah Hyland nosi, vizualno smanjuje dojam okruglog lice i usmjerava pozornost na sredinu lica. A najbolje je što za takvu frizuru nije potrebno nikakvo šišanje.

6. Ravna kosa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We like a party #VFOscars @picturesoftext (Photo @markseliger @vanityfair)

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling) on

Ravna kosa do ramena ili dulja, poput one Mindy Kaling, pomaže u oblikovanju okruglog lica, vizualno ga sužavajući i uravnotežujući ga. Usput, možete dodati i malo spreja za sjaj za dodatan wow efekt.

7. Teksturirani lob

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Kunis (@milakunisactress) on

Teksturirani lob kao što je onaj Mile Kuniss savršen je primjer zašto ova frizura odgovara okruglom licu. Pogledajte fotku gore i bit ćete uvjereni.

Imaš li već favorita?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Wooooe predobre su :O