7 najbrutalnijih rekorda iz Guinnessove knjige

guinnessworldrecords@instagram
Donosimo ti sedam totalno brutalnih rekorda iz Guinnessove knjige.
Vidi originalni članak

Ako misliš da su neke stvari nemoguće, varaš se! U Guinnessovoj knjizi rekorda postoje svakakve sulude stvari. Mi ti donosimo sedam poprilično ludih!

1. Najduže noge. U rujnu ove godine, Guinnessova knjiga rekorda proglasila je noge Ruskinje Ekaterine Lisine najdužim nogama na svijetu. Njezina desna noga dugačka je 132.2 centimetra, a lijeva nešto više, 132.8 centimetara. 

2. Najduža kosa. Argentinka Abril Lorenzatti ima kosu dugačku čak 1 metar i 52 centimetra! Abril nije ošišala kosu zadnjih 11 godina, a na pitanje zašto je uopće odlučila toliko pustiti kosu, odgovorila je kako je nakon jednog posjeta frizeru bila jako nesretna i nezadovoljna. 

- Nikada više nisam htjela imati kratku kosu - rekla je Abril. Vjerojatno ni neće!

3. Najveća šalica vruće čokolade. U Kaliforniji, mjestu zvanom Soda Springs stoji najveća šalica vruće čokolade na svijetu. Napravljena je od  4,163.95 litara vruće vode,  226.79 kg čokolade u prahu i 37.85 litara mlijeka. Kada su je poslužili, temperatura vruće čokolade bila je 41 stupanj, a poslužena je svim prolaznicima.. 

4. Najveća kolekcija snježnih kugli. Wendy Suen iz Kine posjeduje najveću kolekciju snježnih kugli - njih čak 4059. Wendy je počela skupljati snježne kugle 2000. godine, a prva kugla koju je dobila ima mačku izvana, a miša iznutra. 

5. Najveći snjegović. Prije točno deset godina izrađen je najveći snjegović na svijetu, a još uvijek nitko nije skinuo njegov rekord. Najveći snjegović  visok je 37.21 metar, a napravljen je u Sjedinjenim Američkim Državama. Za gradnju snjegovića, odnosno gospođe Snjegović trebalo je preko mjesec dana i tone i tone snijega. 

6. Najveći ljigavac na svijetu. Dvanaestogodišnjakinja Maddie Rae napravila je najvećeg ljigavca na svijetu. On je ljubičaste boje s dodatkom šljokica, a teži čak 6,268.64 kg. 

7. Najveća kolekcija X-Men figurica. Neki od nas skupljaju sličice, magnete, razglednice, dok Eric Jaskolka skuplja X-Men figurice. No, osim figurica u njegovoj se kolekciji nalaze i ruksaci, satovi, slatkiši i brojne druge stvari - ukupni zbroj 15.400! 

Ako želiš još ludih priča, svakako pročitaj onu o golom Indijcu koji je vukao kamion penisom, razmaženoj bogatašici koja na odjeću troši preko 8 milijuna kuna nogometašu koji je zbog 'daba' skoro završio u zatvoru. 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Posjeti joomboos.24sata.hr