Prvi 2052 pregleda 09. siječnja 2018.

Goli Indijac je vukao kamion penisom da bi dokazao vjeru

AMIT DAVE/REUTERS/PIXSELL

Indijac odjeven u sandale i sa ogrlicom oko vrata penisom je vukao kamion na religijskom festivalu Magh Mela u Indiji .

Stotine tisuća Indijaca okupilo se početkom godine na hinduističkom vjerskom festivalu Magh Mela. Brojni vjernici tijekom 45 dana festivala kupaju se u u svetim vodama u gradu Allahabadu, a kako bi dokazali svoju vjeru i potragu za prosvjetljenjem pripremali su i posebne rituale. 

Bradati sadhu, sveti čovjek, sa samo sandalama i ogrlicom oko vrata kako bi dokazao svoju spiritualnost prošao je kroz jedan bolan ritual. U svojoj potrazi za prosvjetljenjem vezao je penis za kamion i vukao ga po cesti.

Sadhui su askete ili pustinjaci koji u potrazi za božanskim odbacuju sve zemaljsko i oslanjaju se na dobrotu ljudi za hranu i sklonište. Često izvode vještine tjelesne i mentalne izdržljivosti kako bi pokazali svoju duhovnu snagu i majstorstvo joge, a to može uključivati i podizanje ili nošenje teških predmeta ili dugotrajna meditacija u kojoj mogu sjediti ili stajati nepomično satima. U svojoj potrazi za prosvjetljenjem nadaju se da će razbiti ciklus reinkarnacije.

Radhey Shyam Prajapati drži Guinnessov rekord u nepomičnom stajanju.U meditaciji je stajao osam sati, pet minuta i pet sekundi.

 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leoni98

    Kaj još ima Indijanaca?
  • Laricaa

    Ahahahah pa kaj ga nije boliloo 😱😱😱😱