Adele 'natjerala' Spotify da uklone shuffle za njen album

Adele/instagram
Ovih dana cijeli svijet plače na nove, divne pjesme s novog Adelinog albuma. To dokazuje i podatak da je trenutno najslušaniji album na Spotifyju, stoga su joj ondje odlučili izaći u susret i ukinuti veliku opciju na njenom albumu koju još dosad nikad nisu
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica Adele u petak je objavila svoj četvrti album koji nosi ime '30'. Otkad je izašao, cijeli glazbeni svijet se vrti oko pjevačice i njezinih pjesama. Kako to već biva s njezinim hitovima, ni ovi se ne prestaju slušati. Adele je stoga odlučila zamoliti Spotify za uslugu koju su oni rado uvažili - ukinuli su opciju 'shuffle' za njezin album, piše Elite Daily.

Ova opcija inače omogućava nasumično puštanje pjesama, što se pjevačici uopće ne sviđa. Stoga će, kad ljudi preslušavaju njezin album, pjesme ići po redu.

U čemu je stvar? E pa ovako, svaki glazbenik, pa tako i ona, pjesme na albumu reda nekim logičnim slijedom, a u ovom slučaju, ona svojim novim albumom priča priču. Brine je da bi zbog 'shuffle' opcije ona mogla biti prekinuta, što nema smisla, pa je dovela do ove velike promjene. 

U Spotifyju su prihvatili njezin prijedlog, odgovorivši joj: 'Sve za tebe!'. Ipak, opcija neće u potpunosti nestati. I dalje je vidljiva i postoji, pa korisnici sami mogu odlučiti koja opcija im više odgovara. Zanimljivo...

 

 NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

Posjeti joomboos.24sata.hr