Prvi 198 pregleda 23. studenoga 2021.

Adele 'natjerala' Spotify da uklone shuffle za njen album

Adele/instagram

Ovih dana cijeli svijet plače na nove, divne pjesme s novog Adelinog albuma. To dokazuje i podatak da je trenutno najslušaniji album na Spotifyju, stoga su joj ondje odlučili izaći u susret i ukinuti veliku opciju na njenom albumu koju još dosad nikad nisu

Britanska pjevačica Adele u petak je objavila svoj četvrti album koji nosi ime '30'. Otkad je izašao, cijeli glazbeni svijet se vrti oko pjevačice i njezinih pjesama. Kako to već biva s njezinim hitovima, ni ovi se ne prestaju slušati. Adele je stoga odlučila zamoliti Spotify za uslugu koju su oni rado uvažili - ukinuli su opciju 'shuffle' za njezin album, piše Elite Daily.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Ova opcija inače omogućava nasumično puštanje pjesama, što se pjevačici uopće ne sviđa. Stoga će, kad ljudi preslušavaju njezin album, pjesme ići po redu.

U čemu je stvar? E pa ovako, svaki glazbenik, pa tako i ona, pjesme na albumu reda nekim logičnim slijedom, a u ovom slučaju, ona svojim novim albumom priča priču. Brine je da bi zbog 'shuffle' opcije ona mogla biti prekinuta, što nema smisla, pa je dovela do ove velike promjene. 

U Spotifyju su prihvatili njezin prijedlog, odgovorivši joj: 'Sve za tebe!'. Ipak, opcija neće u potpunosti nestati. I dalje je vidljiva i postoji, pa korisnici sami mogu odlučiti koja opcija im više odgovara. Zanimljivo...

 

 NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?